ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Σοκάρει η Πέμυ Ζούνη: «Με πίεζαν να έχω πιο... προσωπική σχέση με την παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου»


Σοκάρει η Πέμυ Ζούνη: «Με πίεζαν να έχω πιο... προσωπική σχέση με την παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου»

Μόνο πρωτοφανής μπορεί να χαρακτηριστεί η αντιδικία ανάμεσα στην Πέμυ Ζούνη και την παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου, ενάμιση χρόνο μετά την πρεμιέρα της πολλά υποσχόμενης
θεατρικής παράστασης «...Και Ιουλιέτα», που έφερε μάλιστα οσκαρική υπογραφή, αυτή του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Ανγκ Λι.



Η ηθοποιός και η παραγωγός από άλλοτε στενές φίλες, πλέον βρίσκονται στα μαχαίρια. Η εφημερίδα ΜΠΑΜ αποκαλύπτει τη μηνυτήρια αναφορά 84 σελίδων που κατέθεσε η Πέμυ Ζούνη εις βάρος της πρώην συνεργάτιδάς της την οποία κατηγορεί για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της αρπαγής.



Όλα όσα καταγράφονται στο πολυσέλιδο δικόγραφο αποτελούν την οπτική της Πέμυς Ζούνη, η οποία δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα. Μάλιστα, οι περιγραφές της «ομηρίας» με δέλεαρ τις χρυσές παραγωγές προκαλούν σοκ.

Από την πλευρά της, η παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου έχει προσφύγει επίσης στη δικαιοσύνη κατηγορώντας την ηθοποιό και την οικογένειά της για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Στο δικόγραφο, λοιπόν που υπογράφει ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός, η ηθοποιός περιγράφει με πλήρη λεπτότητα τον τρόπο με τον οποίο η παραγωγός και η συνεργάτιδά της Μαργαρίτα Γκινοσάτη «έστησαν» τη μεγάλη παγίδα, καθιστώντας την επί ενάμιση χρόνο όμηρο την Πέμυ Ζούνη σε ένα μικρό διαμέρισμα.



Σε ένα συγκεκριμένο σημείο, η Πέμυ Ζούνη επισημαίνει ότι οι «επενδυτές» της παράστασης που θα γινόταν την πίεζαν διαρκώς προκειμένου να έχει με τη Γιαννοπούλου μια πιο «ερωτική» σχέση!
«Κάποια στιγμή άρχισα να διαμαρτύρομαι γιατί έβρισκα την επαφή μας αρκετά καλή και φιλικά ζεστή, ενώ εκείνος επέμενε ότι έπρεπε να “παίξουμε” αλλιώς» αναφέρει η Ζούνη αποδίδοντας στον φερόμενο ως εκπρόσωπο του σκηνοθέτη που θα αναλάμβανε την παράσταση Νικήτα Μιχακώφ κάποια μέιλ στα οποία της ζητεί να παίξουν «αγκαλίτσες» και γελάκια soft porn ώστε να πεισθούν οι επενδυτές για την πραγματικά καλή σχέση τους.



Η ηθοποιός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η πίεση για πιο «εναλλακτική» συμπεριφορά συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού με την ίδια να νιώθει παγιδευμένη.



 http://www.govastileto.gr/lifestyle/sokari-i-pemi-zouni--me-piezan-na-exo-pio-prosopiki-sxesi-me-tin-paragogo-mpesi-gianopoulou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου