ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Η απάντηση της Καινούργιου μετά το ξέσπασμα του Γιάννη Βούρου κατά της εκπομπής της


Η απάντηση της Καινούργιου μετά το ξέσπασμα του Γιάννη Βούρου κατά της εκπομπής της

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου για δημοσιογράφο που εργάζεται στην εκπομπή της.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός, παρακολουθώντας την εκπομπή, Φτιάξε καφέ να στα πω, αντιλήφθηκε πως παρουσιάστηκε συγκεκριμένο μέρος των δηλώσεών του από ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε, κάτι το οποίο τον ενόχλησε ιδιαιτέρως.



Στη συνέχεια ο Γιάννης Βούρος ξέσπασε κατά της εκπομπής με μια ανάρτηση στο Facebook.



«Εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πάρα πολύ τον κύριο Βούρο και έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί του. Αφού παίξαμε το βίντεο, εκείνος ανέβασε ένα οργισμένο μήνυμα στο Facebook», είπε η Κατερίνα Κανούργιου, η οποία παρουσίασε ξανά τις δηλώσεις του αλλά στη συνέχεια και ολόκληρη τη συνέντευξη του.

«Μπήκα μέσα στη σελίδα του στο Facebook και είδα ότι ενοχλήθηκε αρκετά. Έλεγε ότι θα κινηθεί και νομικά, επειδή τον εκτιμάω πράγματι πάρα πολύ, ίσως να μην έγινε κατανοητό, ίσως να νόμιζε πως η δήλωσή του θα προβληθεί γραπτώς σε κάποια κάρτα. Εμείς όμως σας ενημερώσαμε, οπότε μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση κι εσείς συγκεκριμένα μας είπατε τι θα κρατήσουμε από τη δήλωση. Θέλω να το λήξουμε εδώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντας έτσι μήνυμα στον Γιάννη Βούρο.


http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-apantisi-tis-kenourgiou-meta-to-ksespasma-tou-giani-vourou-kata-tis-ekpompis-tis/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου