ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Η μεγαλοπρεπή είσοδο της βασίλισσας Ελισάβετ για να γνωρίσει τον νεογέννητο δισέγγονό της


Η μεγαλοπρεπή είσοδο της βασίλισσας Ελισάβετ για να γνωρίσει τον νεογέννητο δισέγγονό της
Κι ενώ το Παλάτι του Κένσιγκτον ετοιμάζεται να γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte, η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν τόσο ανυπόμονη να συναντήσει το έκτο δισέγγονό της, τον πρίγκιπας Louis, που πέταξε το απόγευμα της Τρίτης με ελικόπτερο μέχρι εκεί από το Κάστρο του
Ουίνδσορ.


Η Βασίλισσα, που είναι γνωστή για την προτίμησή της σε απλά δώρα, πήγε να δει τον νεογέννητο γιο του εγγονού της William και της Kate Middleton, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, τα οποία φέρεται να μάζεψε μόνη της, ενώ σύμφωνα με πηγές, «ανυπομονούσε πάρα πολύ» να συναντήσει τον νέο μικρό πρίγκιπα.


Ο William και η Kate είχαν σκοπό να πάνε μέσα στο σαββατοκύριακο τον οκτώ ημερών γιο τους στο Κάστρο του Ουίνδσορ ώστε να γνωρίσει από κοντά τον πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά τελικά τα σχέδια άλλαξαν καθώς ο ίδιο αναρρώνει μετά την εγχείριση στον γοφό, στην οποία υποβλήθηκε, και δεν είναι σε θέση να δεχθεί επισκέψεις.


«Η ιδέα παιχνιδιών και τριών παιδιών ήταν αρκετά φιλόδοξη. Η βασίλισσα ανυπομονούσε πάρα πολύ να συναντήσει τον τρίτο δισέγγονό της και να δει τον George και η Charlotte, οπότε αφού εκείνοι δεν μπορούσαν να πάνε στο Ουίνδσορ, πήγε αυτή στο Κένσιγκτον», ανέφερε πηγή της βασιλικής οικογένειας.


Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας William μετά και την γέννηση του τρίτου παιδιού του φέρεται να έχει πάρει το ψευδώνυμο «Daddy Day Care» μέσα στο παλάτι, καθώς κάνει σχεδόν τα πάντα, από το να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο μέχρι να τα κάνει μπάνιο.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-megaloprepi-isodo-tis-vasilisas-elisavet-gia-na-gnorisi-ton-neogenito-disegono-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου