ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τι απέγιναν τα χιλιάδες λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό του πριγκιπικού γάμου;


Τι απέγιναν τα χιλιάδες λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό του πριγκιπικού γάμου;
Το περασμένο Σάββατο το κάστρο του Windsor ήταν πλημυρισμένο με εκατοντάδες χιλιάδες λευκά λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό του πριγκιπικού γάμου της χρονιάς.

To γαμήλιο στολισμό είχε αναλάβει η  Philippa Craddock, η οποία δημιούργησε θεαματικές αψίδες και ανθοσυνθέσεις με χιλιάδες λευκά άνθη.


Και αν νομίζετε πως όλα αυτά τα χιλιάδες λευκά τριαντάφυλλα, τα γιασεμιά και  τα άλλα άνθη (ο στολισμός περιλάμβανε άνθη από τους βασιλικούς κήπους και τις εκτάσεις που ανήκουν στη βασιλική οικογένεια και μόνο άνθη που ανθίζουν φυσικά αυτή την εποχή) κατέληξαν μετά το γάμο στα σκουπίδια κάνετε λάθος.


Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν μια πολύ γλυκιά χειρονομία η οποία αποκαλύφθηκε μέσω Facebook.
Μετά το γάμο όλα τα λουλούδια του στολισμού μοιράστηκαν σε μπουκέτα, τα οποία στάλθηκαν στους ασθενείς (κυρίως ηλικιωμένους) που βρίσκονται στο άσυλο St Joseph στο Λονδίνο.


Μάλιστα η διεύθυνση του St Joseph ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook που δείχνει μια γιαγιά να κρατά όλο χαρά τα λουλούδια, ευχαρίστησε τους Meghan & Harry (αλλά και την Philippa) για την ωραία τους κίνηση και είπε πως το άσυλο δείχνει πανέμορφο και μυρίζει υπέροχα!


 Το παλάτι επιβεβαίωσε πως όλα τα λουλούδια του γάμου μοιράστηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου