ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ξανά στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη!


Ξανά στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη!
Νέο επεισοδιακό θρίλερ στην κόντρα μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και του πρώην συντρόφου της Τόνυ Μαυρίδη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μεζονέτα αξίας 520.000 ευρώ που αγόρασε η Έλενα Παπαρίζου με τον
Τόνι Μαυρίδη με δάνειο το 2006 και το ενοίκιο που του ζητά για την παραμονή του στο κοινό τους σπίτι είναι αυτά που θα συζητηθούν στο δικαστήριο στις 3 Μαΐου, όπου θα βρεθούν και πάλι οι δυο πρώην σύντροφοι ως αντίδικοι αυτή τη φορά σε ένα πόλεμο χωρίς τέλος.



Πιο συγκεκριμένα, το 2006 το ζευγάρι είχε αγοράσει μία μεζονέτα αξίας 520.000€ με τη λήψη δανείου. Μετά το χωρισμό του όμως, στο σπίτι αυτό κατοικεί πια ο Τόνι Μαυρίδης, με την τραγουδίστρια να του ζητά για την παραμονή του την καταβολή ενός ενοικίου. Το ύψος του θα συζητηθεί εντός των δικαστικών αιθουσών, όπου οι δυο πρώην σύντροφοι θα συναντηθούν και πάλι ως αντίδικοι στη δίχως τέλος διαμάχη τους.
Κανένας συμβιβασμός δεν έχει μπορέσει να επιτευχθεί μέχρι στιγμής για την πολυτελή κατοικία στην οποία συμβίωσαν επί πέντε χρόνια. Παρόλο που ο Τόνι Μαυρίδης συμφώνησε αρχικά στην πώληση και την εξ ημισείας κατανομή του τιμήματος τίποτα δεν έχει προχωρήσει με τον ίδιο να κατοικεί στην μεζονέτα αλλά και να μη πληρώνει τις δόσεις του δανείου.
Η τραγουδίστρια του ζητά τώρα 25.000 ως διαφυγόντα κέρδη που θα προέκυπταν αν από το 2011 έως το 2015 νοίκιαζε το πολυτελές σπίτι. Η συνέχεια αναμένεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

 http://www.govastileto.gr/lifestyle/ksana-sta-dikastiria-i-elena-paparizou-me-ton-toni-mavridi/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου