ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποια ήταν η συμβουλή της στον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν του έγινε πρόταση να παίξει στο "Τατουάζ";

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποια ήταν η συμβουλή της στον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν του έγινε πρόταση να παίξει στο "Τατουάζ";

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο TV Page και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το "Τατουάζ", ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως η σχέση τους είναι φιλική.

Τι παρακολουθείς φέτος στην τηλεόραση;


Βλέπω «Survivor» κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή, και τις Παρασκευές παρακολουθώ το «Dancing with the Stars», που είναι ένα πρόγραμμα που αγαπώ πολύ.

Το «Τατουάζ» δεν το έχεις παρακολουθήσει;

Έχω δει κάποια επεισόδια, αλλά δεν το παρακολουθώ συστηματικά.

Πώς σου φάνηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως ηθοποιός;


Ο Γιώργος είναι πολύ καλός στο «Τατουάζ». Είναι πολύ άμεσος, πειστικός και, παρόλο που είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά, φαίνεται σαν να το έχει ξανακάνει. Εργάζεται με πολλή υπευθυνότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα, δεν ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς και θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος.

Τον βοηθάς να διαβάζει τον ρόλο του;


Δεν έχει ανάγκη τη δική μου βοήθεια ο Γιώργος. Οι συνεργάτες του στο «Τατουάζ» είναι πιο κατάλληλοι για να τον καθοδηγήσουν. Εννοείται πως όταν ζητήθηκε η γνώμη μου, την είπα, αλλά έχει μεγάλη βοήθεια από τους ανθρώπους που τον επέλεξαν για το «Τατουάζ» – κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό.

Τι τον συμβούλευσες όταν του έγινε πρόταση να παίξει στο «Τατουάζ»;

Ήμουν από την αρχή πολύ θετική, γιατί ήξερα ότι, εφόσον αποφασίσει να κάνει κάτι, θα το κάνει καλά.

Παρόλο που έχεις διαψεύσει κατά καιρούς τις πληροφορίες που σε θέλουν να είσαι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι φήμες επιμένουν. Ποια είναι η αλήθεια;


Την αλήθεια την έχουμε πει πολλές φορές και εγώ και ο Γιώργος και στο παρελθόν και τώρα που κυκλοφόρησαν νέα δημοσιεύματα. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχουμε μια πολύ όμορφη φιλική σχέση και τίποτα παραπάνω.

Αν δεν ήσασταν μόνο φίλοι, αλλά ζευγάρι, θα το παραδεχόσουν σε μια συνέντευξη;


Δεν μου αρέσει να απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις. Μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό που συμβαίνει, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που λέω: με τον Γιώργο είμαστε φίλοι.

Εσύ το λες, αλλά κανείς δεν σε πιστεύει…


Ε, και τι να κάνω; Να πω κάτι που δεν ισχύει; 
 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/ntoreta-papadimitriou-pia-itan-i-simvouli-tis-ston-giorgo-agelopoulo-otan-tou-egine-protasi-na-peksi-sto-tatouaz/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου