ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η κολλητή της Selena Gomez για τη μεταμόσχευση νεφρού: «Δεν μπορούσα να κουνηθώ για δύο μήνες»


 Η κολλητή της Selena Gomez για τη μεταμόσχευση νεφρού: «Δεν μπορούσα να κουνηθώ για δύο μήνες»
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πριν λίγους μήνες η Selena Gomez μέσω ενός συγκινητικού post στο Instagram καθώς όπως έγραψε υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, επέμβαση που χρειάστηκε λόγω της χρόνιας μάχης που δίνει με τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, ένα αρκετά
σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα τότε η 25χρονη σταρ της ποπ είχε ευχαριστήσει την οικογένεια και τους γιατρούς για τη φροντίδα που της παρείχαν, μα πάνω απ' όλα την φίλη της Francia Raisa, η οποία της έδωσε το νεφρό της.

«Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και θυσία μαζί δίνοντάς μου το νεφρό της. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη. Σ' αγαπάω τόσο πολύ αδερφούλα» έγραψε χαρακτηριστικά.


«Είναι πιο δύσκολο για τους δότες, επειδή χάνουμε κάτι που το σώμα μας δεν ήθελε να χάσει», λέει η 29χρονη Francia Raisa, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, σύμφωνα με το People.
Η ηθοποιός περιέγραψε πόσο αλλόκοτο ήταν για την ίδια να βλέπει την φίλη της να αναρρώνει σχεδόν αμέσως, ενώ εκείνη είχε μπροστά της μήνες αργής προσαρμογής.
«Είμαι ένα πολύ δραστήριο άτομο και ο γιατρός με είχε προετοιμάσει πως δεν θα έπρεπε να κουνηθώ για σχεδόν δύο μήνες». Η Raisa περιγράφει πως ,για ολόκληρες εβδομάδες, της επιτρεπόταν μόνο να περπατά «αργά και προσεκτικά».
 «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα - και έχω και σκύλο (...) Κάθε μέρα αυτό που περιμένω με μεγαλύτερη ανυπομονησία είναι να πιω τον καφέ μου και να βγω με τον σκύλο μου. Όμως δεν επιτρεπόταν να κάνω ούτε αυτό. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο».
Η Raisa, περιέγραψε αργότερα πως πήρε την απόφαση να δώσει στην φίλη της το ένα από τα δύο νεφρά της.


 «Μια ημέρα ήρθε σπίτι και ήταν πολύ στεναχωρημένη. Δεν την ρώτησα τίποτα. Ήξερα ότι δεν αισθανόταν καλά. Μια μέρα δεν μπορούσε καν να ανοίξει το μπουκαλάκι με το νερό της. Άρχισε να κλαίει. Την ρώτησα τι είχε συμβεί και μου απάντησε πως η λίστα αναμονής για νεφρό ήταν εφτά με δέκα χρόνια «μακριά».
Την ίδια στιγμή της είπα πως θα κάνω εξέταση για να ελέγξουμε αν μπορώ να της δώσω εγώ το ένα μου νεφρό».


«Είναι σαν αδελφές», δήλωνε αργότερα η μητέρα της δότριας.
«Αγαπώ πολύ την Selena και με αγαπά και εκείνη. Συχνά με αποκαλεί "μαμά"», αποκάλυπτε συγκινημένη, σχολιάζοντας πως οι κοπέλες ήρθαν ακόμα πιο κοντά μετά το χειρουργείο. «Η αγάπη τους έγινε πιο δυνατή. Η Selena είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι με μεγάλη καρδιά όπως και η Francia - Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που θα έδιναν με την καρδιά τους ένα όργανό τους σε κάποιον άλλον».
Μετά την ανάρρωσή της, η Raisa μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο από την προπόνησή της στο γυμναστήριο. Ήταν πολύ χαρούμενη από την επιστροφή της στην έντονη φυσική δραστηριότητα, μετά από τη δωρεά ζωής προς την καλύτερή της φίλη.

 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-koliti-tis-selena-gomez-gia-ti-metamosxefsi-nefrou-den-mporousa-na-kouni8o-gia-dio-mines/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου