ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Natalie Portman: «Έχω 100 ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης να αφηγηθώ»


Natalie Portman: «Έχω 100 ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης να αφηγηθώ»
Συνέντευξή της στο περιοδικό PORTer παραχώρησε η Natalie Portman η οποία δήλωσε ότι έχει να αφηγηθεί «100 ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης».
Η 36χρονη ηθοποιός, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει υποστεί ανάρμοστη
συμπεριφορά από διάφορους παράγοντες της βιομηχανίας του θεάματος.


«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως ενώ νόμιζα ότι δεν μου είχε συμβεί κάτι, τελικά είχα 100 ιστορίες να αφηγηθώ». Καταστάσεις που θεωρούσε «κομμάτι της δουλειάς», συνειδητοποίησε αργότερα πως ήταν κραυγαλέα περιστατικά παρενόχλησης και σεξισμού.


Μία από τις ιστορίες που θυμάται, είναι μία πρόσκληση που είχε δεχθεί από κινηματογραφικό παραγωγό για να ταξιδέψει μαζί του στο ιδιωτικό του αεροπλάνο. «Ήμασταν μόνο οι δύο μας στην καμπίνα επιβατών και μόνο ένα κρεβάτι ήταν στρωμένο. Δεν συνέβη κάτι ούτε δέχθηκα επίθεση (...) Αλλά δεν ήταν όλα καλά. Ήταν απαράδεκτο και χειριστικό. Είχα τρομάξει».
«Συχνά, οι γυναίκες παραιτούνται συχνά από τη δουλειά τους επειδή το περιβάλλον είναι εχθρικό και επιλέγουν να μην συμμετέχουν σε αυτό. Είναι αποδεδειγμένο ότι στις περιπτώσεις που οι γυναίκες και οι άνδρες είναι περίπου ισάριθμοί στον χώρο εργασίας δεν παρατηρούνται τόσα περιστατικά», σημειώνει.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/natalie-portman-exo-100-istories-seksoualikis-parenoxlisis-na-afigi8o/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου