ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τρόμος για τον Γιώργο Χωραφά μέσα στο σπίτι του στη Γαλλία! Τι συνέβη;


Τρόμος για τον Γιώργο Χωραφά μέσα στο σπίτι του στη Γαλλία! Τι συνέβη;

Μάχη με ακραία καιρικά φαινόμενα έδωσε ο Γιώργος Χωραφάς. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Espresso», τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του έζησαν ώρες αγωνίας, όταν οι πρόσφατες φονικές καταιγίδες «βούλιαξαν» το Παρίσι και τα ορμητικά νερά των χειμάρρων πλημμύρισαν χιλιάδες σπίτια, μεταξύ των οποίων και το δικό του.

Οι αντοχές της οικογένειας του ηθοποιού, που παραλίγο να ξεσπιτωθεί, δοκιμάστηκαν σκληρά και επί μέρες ο τρόμος και η αγωνία τους ήταν στο κατακόρυφο, ειδικά όσο παρέμενε ενεργοποιημένος στην πόλη πορτοκαλί συναγερμός.

Ο Γιώργος Χωραφάς, η Γαλλίδα σύζυγός του Ροζαλίν και τα δύο παιδιά του Ζωή και Ηλίας ζουν σε ένα αγρόκτημα στα προάστια της πόλης του Φωτός, όπου η κατάσταση ήταν εντελώς ανεξέλεγκτη και κανείς τους δεν κοιμόταν ήσυχος. Ο ηθοποιός έβλεπε έντρομος τα φουσκωμένα νερά να κατεβαίνουν μανιασμένα και στο πέρασμά τους να καταστρέφουν τα πάντα.



Με τις λάσπες να έχουν καλύψει τα πάντα, ο βραβευμένος ηθοποιός μαζί με την πολύτιμη βοήθεια γειτόνων και των γαλλικών Αρχών, θωράκισε όπως όπως την περιουσία του για να αποτρέψει μεγαλύτερες φθορές.

Τις βροχές διαδέχτηκαν λίγες ημέρες μετά οι έντονες χιονοπτώσεις, που προκάλεσαν νέο χάος και πονοκέφαλο στην οικογένεια Χωραφά, αφού για πολλές ώρες παρέμεναν χωρίς φως, θέρμανση και τηλεφωνική επικοινωνία. Μέσα στο σκοτάδι και το κρύο η οικογένεια το Γιώργου Χωραφά προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη μανία της φύσης! Με υπεράνθρωπη προσπάθεια κατάφερε να σώσει την περιουσία του.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/tromos-gia-ton-giorgo-xorafa-mesa-sto-spiti-tou-sti-galia-ti-sinevi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου