ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Σε μεταμόσχευση καρδιάς υποβλήθηκε ο νικητής της φετινής Eurovision, Salvador Sobral


Σε μεταμόσχευση καρδιάς υποβλήθηκε ο νικητής της φετινής Eurovision, Salvador Sobral

Σε μεταμόσχευση καρδιάς υποβλήθηκε ο Salvador Sobral σύμφωνα δημοσιεύματα το απόγευμα της Παρασκευής και τώρα νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου Santa Cruz της Λισαβόνα, καθώς οι γιατροί θέλουν να παρακολουθήσουν την πορεία της νέας του καρδιάς.

Ο τραγουδιστής από την Πορτογαλία που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2017 στη συναυλία που έδωσε τον Σεπτέμβριο είχε δηλώσει «δυστυχώς ήρθε η ώρα να παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη», τραγουδώντας στη συνέχεια το «Hello, Goodbye» των Beatles.



Ο Salvador Sobral πέρασε τους τελευταίους τρεις μήνες μέσα στο νοσοκομείο εν αναμονή της μεταμόσχευσης που θα του έσωσε τη ζωή.  «Ας ελπίσουμε πως θα αναρρώσει και θα συνεχίσει ζώντας μια κανονική ζωή», σχολίασε ο Dr Miguel Abecasis, επικεφαλής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Santa Cruz, όπου πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση καρδιάς στον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο τραγουδιστής είναι καλά στην υγεία του, έχοντας υποβληθεί σε μια εγχείριση συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών, αλλά θα χρειαστεί πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Ο γιατρός αποκάλυψε επίσης πως όταν ο Salvador έμαθε πως βρέθηκε μόσχευμα, του ευχήθηκε καλή τύχη και έκανε και λίγη πλάκα με τους γιατρούς, ζητώντας τους να ακούν κλασική μουσική στη διάρκεια της επέμβασης.



 http://www.govastileto.gr/lifestyle/se-metamosxefsi-kardias-ipovli8ike-o-nikitis-tis-fetinis-eurovision-salvador-sobral/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου