ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Η Kendall και η Kylie Jenner σχεδιάζουν εσώρουχα για τα Topshop


Η Kendall και η Kylie Jenner σχεδιάζουν εσώρουχα για τα Topshop
Το ομώνυμο fashion brand των Kendall και Kylie Jenner φαίνεται ότι δοκιμάζεται από τις διαμάχες των δυο αδερφών τους τελευταίους μήνες. Για την τελευταία συλλογή των Kendal + Κylie, οι
αδερφές αποφάσισαν να κρατήσουν ένα πιο χαμηλό προφίλ, παρουσιάζοντας μια συλλογή γυναικείων εσωρούχων για τα Topshop, την οποία πολλοί δεν περίμεναν.
Αίσθηση προκάλεσε στους κύκλους της μόδας, το γεγονός πως καμία από τις αδερφές Jenner δε δημοσίευσε κάποιο σχετικό post στα social media σχετικά με τη νέα κυκλοφορία της σειράς εσωρούχων για τα Topshop, ενώ μόνο στο επίσημο account των Topshop είδαμε σχετική δημοσίευση, με μια φωτογραφία της Kendall από την διαφημιστική καμπάνια της capsule συλλογής.
 


Η capsule συλλογή εσωρούχων Kendall + Kylie Lingerie , η οποία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Jennifer Zuccarini, ιδρύτριας και creative director της Fleur du Mal, εμφανίστηκε και στο website των Topshop με φωτογραφίες της καμπάνιας στην οποία πρωταγωνιστεί μόνο η 21χρονη Kendall.




Ο εκπρόσωπος των Kendall + Kylie ανακοίνωσε πως πρόκειται για μια αποκλειστική συλλογή σε συνεργασία με τα  Topshop. Παρόλο που το brand σημείωσε ότι η συλλογή, θα βρίσκεται αποκλειστικά διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, εσύ μπορείς να βρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια εσωρούχων  στο e-shop των Topshop.



http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-kendall-ke-i-kylie-jenner-sxediazoun-esorouxa-gia-ta-topshop/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου