ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Η Kendall Jenner αποθεώνει την Ελλάδα με ένα άρθρο – ύμνος στην προσωπική της σελίδα


Η Kendall Jenner αποθεώνει την Ελλάδα με ένα άρθρο – ύμνος στην προσωπική της σελίδα

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Kendall Jenner που φαίνεται να ερωτεύτηκε τόσο πολύ το κοσμοπολίτικό νησί που πρόσφατα έγραψε ένα άρθρο - ύμνος για το νησί των ανέμων στην προσωπική της ιστοσελίδα με τίτλο, «Τα 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις και να δεις στη Μύκονο».



«Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο. Είναι τόσο καταπληκτικά εκεί», δήλωσε πρόσφατα η Kendall Jenner, που επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το Nammos, για το οποίο δήλωσε ξετρελαμένη στη σελίδα της γράφοντας: «Τέτοιο πάρτι- η παραλία είναι συνεχώς γεμάτη, ο κόσμος κολυμπά και η μουσική παίζει. Έτρεξα ακόμη και μες στη θάλασσα φορώντας όλα μου τα ρούχα», γράφει χαρακτηριστικά η διάσημη καλλονή.







Στο νησί έκανε επίσης βόλτα για να δει τα αξιοθέατα. «Πήγα επίσης βόλτα με σκάφος για να έχουμε μια καλύτερα θέα από ολόκληρο το νησί. Πραγματικά είναι το τέλειο μέρος αν θες απλώς να χαλαρώσεις», πρόσθεσε. Όταν δεν βρισκόταν στην παραλία, δοκίμαζε την τοπική κουζίνα, την οποία λάτρεψε εξίσου. «Όλο το φαγητό στο νησί είναι τόσο καταπληκτικό και φρέσκο.



Το Katrin είναι το πιο γλυκό σημείο και σερβίρει αυθεντικό ελληνικό φαγητό με πεντανόστιμο κρασί», λέει η Kendall. Φυσικά δεν παρέλειψε, όπως λέει, να κάνει και μερικά ψώνια. «Βρήκα και μερικά απίθανα κομμάτια ενώ βρισκόμουν εκεί. Το ChrisP πουλάει υπέροχα, ανάλαφρα ρούχα. Αγόρασα πολλά από εκεί και τα φορούσα συνεχώς», καταλήγει.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-kendall-jenner-apo8eoni-tin-elada-me-ena-ar8ro--imnos-stin-prosopiki-tis-selida/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου