ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

«Δείτε τις ατέλειές μου!» Έτσι απαντά η Hilary Duff σε όσους κρίνουν αρνητικά το σώμα της


«Δείτε τις ατέλειές μου!» Έτσι απαντά η Hilary Duff σε όσους κρίνουν αρνητικά το σώμα της

H Hilary Duff πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κι ο λόγος για να απαντήσει σε όσους κρίνουν αρνητικά το σώμα της καθώς και να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα.

Η 30χρονη ηθοποιός όπως θα δείτε και παρακάτω φωτογραφίζεται με πλάτη στον φακό, φορώντας το ολόσωμο μαγιό της όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι ατέλειες στο σώμα της ενώ στη φωτογραφία βλέπουμε και τον 5χρονο γιο της, Luca.

Διαβάστε τι έγραψε η Hilary Duff στη λεζάντα:

«Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία για όλα τα νέα κορίτσια, τις γυναίκες και τις μητέρες όλων των ηλικιών. Απολαμβάνω τις διακοπές μου με τον γιο μου ύστερα από μια περίοδο πολλών γυρισμάτων που με κράτησαν μακριά του για πολλές εβδομάδες τους τελευταίους μήνες. Μιας και οι ιστοσελίδες και τα περιοδικά αγαπούν να μοιράζονται τις… ατέλειες των διασήμων, δείτε με! Τις έχω κι εγώ. Το σώμα μου μού χάρισε το ωραιότερο δώρο στη ζωή μου: Τον Luca, πέντε χρόνια πριν.

Τον Σεπτέμβρη γίνομαι 30 και το σώμα μου είναι υγιές, επιτρέποντας μου να πάω εκεί που χρειάζομαι να πάω. Κορίτσια, ας είμαστε υπερήφανες για όσα έχουμε και ας σταματήσουμε να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο με το να ευχόμαστε να ήμασταν διαφορετικές, καλύτερες, αψεγάδιαστες. Εσείς αγόρια (ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε!) γνωρίζετε πολύ καλά πώς να καταστρέφετε τις καλές στιγμές και σαν να μην έφτανε αυτό τώρα καταλήγετε και body shamers».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου