ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Αποκλειστικό: Νέος ξαφνικός χωρισμός στη σόουμπιζ!


Αποκλειστικό: Νέος ξαφνικός χωρισμός στη σόουμπιζ!
Της Αγγελικής Στόγια

Άλλος ένας ξαφνικός χωρισμός έρχεται να ταράξει τα νερά στην εγχώρια σόουμπιζ. Μετά τον χωρισμό της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλου, της Χριστίνας Στεφανίδη με τον Παναγιώτη Κονέ, της Μαρίας Λουίζας Βούρου με τον Δημήτρη Πίγκο και της Όλγας Φαρμάκη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι ύστερα από περίπου τρία χρόνια κοινής ζωής αποφάσισε να χωρίσει.

Ο λόγος για την ηθοποιό και fashion blogger Γωγώ Φαρμάκη, η οποία από τον Μάιο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Άκη Ίσικ. Ο χωρισμός τους μάλιστα έγινε σε φιλικό κλίμα και οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.



Όσο για τον λόγο που η Γωγώ Φαρμάκη και ο Άκης Ίσικ έφτασαν στον χωρισμό; Σίγουρα δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο αλλά η ασυμφωνία χαρακτήρων σε κάποια προσωπικά τους ζητήματα.
Τραγική ειρωνεία; Ο χωρισμός της Γωγώς Φαρμάκη έγινε πολύ κοντά με αυτόν της αδελφής της, Όλγας.



Τώρα οι δυο τους μαζί και με τη φίλη τους Σοφία Δριστέλα απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην πανέμορφη Σαντορίνη και σε καμία περίπτωση τα αναπάντεχα γεγονότα στην προσωπική τους ζωή, δεν έχουν επηρεάσει την ψυχολογία τους. Το αντίθετο μάλιστα, δείχνουν πολύ χαρούμενες και πιο ξέγνοιαστες από ποτέ.

Μια ματιά στα προφίλ τους στο Instagram αρκεί....









Όσο για το τι θα κάνει η Γωγώ μετά το τέλος των διακοπών της στην Ελλάδα καθώς τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Νέα Υόρκη; Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει για λίγο στην Αμερική για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Ελλάδα  αφού μαζί με την αδελφή της έχουν το πετυχημένο blog Kisterss.




http://www.govastileto.gr/lifestyle/apoklistiko-neos-ksafnikos-xorismos-sti-sooumpiz/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου