ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ανθή Βούλγαρη: Ερωτευμένη και σέξι! Οι φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία


Ανθή Βούλγαρη: Ερωτευμένη και σέξι! Οι φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία
Στην καλύτερή της φάση βρίσκεται η Ανθή Βούλγαρη, έπειτα από μία αρκετά απαιτητική χρονιά στην πρωινή ζώνη του Epsilon.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό YOU, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απολαμβάνει τα μπάνια της έχοντας συντροφιά της απαραίτητα –όπως λέει και η ίδια– ένα καλό βιβλίο αλλά και τη Λάρα, το γαλλικής ράτσας μπουλντόγκ της, που την έχει ξετρελάνει και είναι δώρο του αγαπημένου της, μουσικού Κώστα Κωνσταντινίδη, με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους οκτώ μήνες. 





Ο κεραυνοβόλος έρωτας της Ανθής με τον Κώστα γεννήθηκε στο πλατό, ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης, όταν εκείνος ως ντράμερ του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πέτρου Ιακωβίδη συνόδευε τον δεύτερο στη live εμφάνισή του στην εκπομπή της –εορτάζουσας τότε– Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω…».





Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και σχεδόν αμέσως αποφάσισαν να συζήσουν. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν καθώς φαίνεται θα είναι δικό τους, με την Ανθή να ετοιμάζει βαλίτσες μαζί με τον σύντροφό της για το Πήλιο, μέχρι να χρειαστεί να επιστρέψει και να αναλάβει ξανά το πόστο της στο πρωινό για του χρόνου, αφού η συνεργασία της με το κανάλι συνεχίζεται κανονικά.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/an8i-voulgari-erotevmeni-ke-seksi-i-fotografies-me-magio-stin-paralia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου