ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Άση Μπήλιου: «Με “έδιωξαν” από τον Alpha. Μου είπαν …»


Άση Μπήλιου: «Με “έδιωξαν” από τον Alpha. Μου είπαν …»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η Άση Μπήλιου, η οποια μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της αλλά και για την αποχώρησή της από το κανάλι του Alpha.

Μιλώντας λοιπόν για τα επαγγελματικά της, η γνωστή αστρολόγος εξήγησε:


«Με τη δουλειά δεν φοβάμαι καθόλου. Έχω χάσει άπειρες φορές τη δουλειά μου. Από τότε που
ξεκίνησα να δουλεύω, πολύ μικρή, με έχουν προσλάβει και με έχουν απολύσει πολλές φορές. Έχω τεράστια εμπειρία σ’ αυτό. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αδικίες σαφώς και υπάρχουν πολλές, δεν είναι όλα δίκαια σε αυτό τον κόσμο, αλλά δεν είναι και όλα άδικα. Άσε που πολλές φορές ο εγωισμός δεν μας αφήνει να διακρίνουμε ποιο είναι το δίκαιο και ποιο είναι το άδικο».

Όταν ρωτήθηκε για το πότε ήταν η τελευταία φορά που απολύθηκε, η Άση Μπήλιου δεν δίστασε στιγμή.

Πέρυσι. Με έδιωξαν, εντός εισαγωγικών, από τον Alpha. Μου είπαν: «Αν θέλεις, μείνε στην Ελένη, αλλά δεν θα κάνεις την εκπομπή σου». Και εμένα αυτό που με ενδιέφερε ήταν η εκπομπή μου. Επίσης, έγινε άκομψα, δεν έγινε με τον σωστό τρόπο και γι’ αυτό έφυγα. Και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την Ελένη η οποία με ήθελε, κι εγώ την ήθελα, και γι’ αυτό πήγα και φέτος πολλές φορές στην εκπομπή της», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της.
Για την επόμενη χρονιά εξήγησε πως δεν είναι τίποτα βέβαιο και ακόμα πραγματοποιεί συζητήσεις.
«Τίποτα απολύτως δεν ισχύει απ’ όσα γράφονται. Ακόμα συζητάω και όταν βρω την κατάλληλη για μένα θέση, που να με ικανοποιεί, θα το πω. Είμαι σε καλή περίοδο διαπραγματεύσεων», επεσήμανε.
http://www.govastileto.gr/lifestyle/asi-mpiliou-me-edioksan-apo-ton-alpha-mou-ipan-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου