ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Μια χωματερή... και η φθινοπωρινή κολεξιόν της Stella McCartney


Μια χωματερή... και η φθινοπωρινή κολεξιόν της Stella McCartney
Η ιδέα που είχαμε με αυτή την καμπάνια είναι να απεικονίσουμε αυτό που θέλουμε να είμαστε και το πώς συμπεριφερόμαστε. Τη στάση μας και το συλλογικό μονοπάτι μας.

Τα κατασκευασμένα από τον άνθρωπο περιβάλλοντά μας είναι αποσυνδεδεμένα από τις άλλες μορφές ζωής στον πλανήτη και δεν έχουν συνείδηση της ύπαρξής τους, κι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν απόβλητα».

 Αυτά δηλώνει, στον 
ιστότοπό της, η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney. Και «κουβάλησε» την κολεξιόν της, Φθινόπωρο 2017/Χειμώνας 2018 σε χωματερή σε μια ακτή της ανατολικής Σκωτίας για τη φωτογράφιση.

Η Brigit Kos, η Iana Godnia και η Huan Zhou φωτογραφήθηκαν επάνω και ανάμεσα σε απόβλητα, από τον Harley Weir σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Urs Fischer

Η Stella δημιούργησε ρούχα που αποτελούνται σε ποσοστό 53% από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Επιπλέον, τον προηγούμενο μήνα αποκάλυψε ότι ο οίκος της συμφώνησε σε μια εταιρική σχέση διαρκείας με τον «Parley for the Oceans», Οργανισμό που συγκεντρώνει πλαστικά μπουκάλια από τους ωκεανούς και μέσω ανακύκλωσης τα προσφέρει για καλύτερη χρήση, δημιουργώντας τα Parley Ocean Plastic υλικά.  

http://www.govastileto.gr/lifestyle/mia-xomateri-ke-i-f8inoporini-koleksion-tis-stella-mccartney/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου