ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Έλλη Κοκκίνου: Το πρώτο καλοκαίρι μετά το χωρισμό της με τον Γιώργο Μπόγρη


Έλλη Κοκκίνου: Το πρώτο καλοκαίρι μετά το χωρισμό της με τον Γιώργο Μπόγρη

Η Έλλη Κοκκίνου μπορεί να μην ήταν έτοιμη για αυτή την αλλαγή στην ζωή της, αφού τον τελευταίο καιρό ανυπομονούσε να επιστρέψει ο σύντροφός της, Γιώργος Μπόγρης.

Πλέον η τραγουδίστρια είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στην ζωή της και να απολαύσει το καλοκαίρι χαλαρώνοντας μαζί με φίλους.




Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, Γιώργος Μπόγρης μπορεί μετά από αρκετό καιρό να πήρε μετάθεση στον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να συνεχιστεί η σχέση τους.

“Ήθελε πολύ να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της. Το είχε ανάγκη μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της στα Μέσα. Απολαμβάνει πολύτιμο χρόνο με τους φίλους της. Γεύεται το καλοκαίρι σαν μικρό παιδί” αποκαλύπτει άτομο από το στενό της περιβάλλον, στην RealNews.



Η Έλλη Κοκκίνου έχει ήδη ξεκινήσει τα καλοκαιρινά ταξιδάκια της, και ο πρώτος προορισμός ήταν η Λευκάδα όπου μαζί της ήταν ο Παύλος Σταματατόπουλος, η Έλενα Γαλιφά, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σύμφωνα με πηγές, η γλυκιά μανούλα θα συνεχίσει τις διακοπές της με τον γιο της Αλέξανδρο στο εξοχικό της στην Ερμιονίδα Πελλοπονήσου. 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/eli-kokinou-to-proto-kalokeri-meta-to-xorismo-tis-me-ton-giorgo-mpogri/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου