ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία – Χωρίζουν Petra Ecclestone και James Stunt


Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία – Χωρίζουν Petra Ecclestone και James Stunt
Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε μια μεγαλοπρεπή τελετή σε κάστρο της Ιταλίας και στοίχισε 12 εκατομμύρια λίρες. Ο λόγος για την κόρη του πρώην μεγιστάνα της Formula 1, Petra Ecclestone η οποία έξι χρόνια μετά τους όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον James Stunt βρίσκεται στα
δικαστήρια με την έκδοση του διαζυγίου τους να είναι, πια, θέμα ημερών.






Η Petra Ecclestone κατηγορεί κατηγορεί τον James Stunt για επιθετική συμπεριφορά και χρήση ναρκωτικών ουσιών καθ’ όλη τη διάρκεια των έξι χρόνων κοινής τους πορείας στη ζωή.


Το ζευγάρι, που ήταν μαζί από το 2006, απέκτησε τρία παιδιά, την 4χρονη Lavinia και τα 2χρονα δίδυμα James και Andrew.






Η κόρη του πρώην μεγιστάνα της Formula 1εμφανίστηκε στο δικαστήριο έχοντας δίπλα της τόσο τον πατέρα της, που είναι από την αρχή στο πλευρό της, όσο και τη μεγαλύτερη αδερφή της, Tamara, αλλά και τα παιδιά της.








Ο γάμος τους είχε αφήσει ιστορία και απ’ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο θα ισχύσει και με τον χωρισμό τους καθώς αναμένεται να αποτελεί ένα από τα πιο «ακριβά» διαζύγια της showbiz.


Σύμφωνα με τους εκτιμητές, η περιουσία και των δύο ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ στην κατοχή τους έχουν δύο ακίνητα, τα οποία αγόρασαν μετά τον γάμο, συνολικής αξίας 300 εκατομμυρίων ευρώ.






http://www.govastileto.gr/lifestyle/to-akrivotero-diazigio-stin-istoria--xorizoun-petra-ecclestone-ke-james-stunt/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου