ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Mara Wilson: Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ματίλντα»


Mara Wilson: Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ματίλντα»


Έχουν περάσει 21 περίπου χρόνια από την ημέρα που γνωρίσαμε την Mara Wilson ως Ματίλντα. Το κοριτσάκι που πρωταγωνίστησε στην ομώνυμη ταινία και πολλά παιδιά ταυτίστηκαν μαζί του.

Η Ματίλντα αγαπούσε τα βιβλία και μέσα από αυτά έβρισκε το στήριγμα που της έλειπε για να αντέχει. Ένα παιδί με ιδιαίτερες ικανότητες που αγκαλιάστηκε από την δασκάλα του και ξαναγεννήθηκε φεύγοντας μακριά από τους απολίτιστους γονείς του και την σκληρή διευθύντρια του σχολείου του.

Πολλά έχουν αλλάξει δύο δεκαετίες μετά την ταινία. Η Mara Wilson γεννημένη στις 24 Ιουλίου του 1987 στο Λος Άντζελες δεν ακολούθησε την καριέρα που πολλοί είχαν «προβλέψει» για εκείνη. Αποκόπηκε νωρίς από το Χόλιγουντ και δεν υιοθέτησε ποτέ «βλαβερές», αυτοκαταστροφικές συνήθειες. Το 1995 η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο και έφυγε από τη ζωή όταν η μικρή τότε Mara βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας.




Η ταινία αφιερώθηκε στη μητέρα της αλλά ο θάνατός της έμεινε παντοτινό αγκάθι για εκείνη. Μέχρι το 2000 η Mara συμμετείχε σε 3 ταινίες και μετά ακολούθησε ένα δρόμο μακριά από τα φλας.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/mara-wilson-dite-pos-ine-simera-i-protagonistria-tis-tenias-matilnta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου