ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η Courtney Cox μιλά ανοιχτά για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της


Η Courtney Cox μιλά ανοιχτά για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της

Συνέντευξη στο περιοδικό New Beauty, παραχώρησε η Courtney Cox που παραδέχθηκε πως παρασύρθηκε με τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της, στην προσπάθεια της να διατηρήσει τη νεανική της όψη και φωτογραφήθηκε έχοντας πλέον αφαιρέσει τα εμφυτεύματα που είχε κάνει.

«Το Χόλιγουντ το κάνει σκληρό, η δουλειά αυτή το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Μεγάλωσα πιστεύοντας πως όσο θα έδειχνα πιο όμορφη θα αισθανόμουν καλύτερα», δήλωσε η 53χρονη ηθοποιός που έχει μετανιώσει για τα εμφυτεύματα που είχε κάνει στο πρόσωπό της.



Αφού σχολιάστηκε έντονα από τα μέσα και το κοινό που τόνιζαν το πόσο είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό της, η Cox τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να αντιστρέφει τη διαδικασία και αποφάσισε να αφαιρέσει όλα τα εμφυτεύματα. «Αισθάνομαι καλύτερα γιατί μοιάζω με τον εαυτό μου. Νομίζω ότι τώρα μοιάζω περισσότερο με τον άνθρωπο που ήμουν. Ξέρω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Όλα θα πέσουν. Αυτά που προσπαθούσα να μην πέσουν. Προσπαθούσα να το αποφύγω, αλλά αυτό με έκανε να μοιάζω ψεύτικη» είπε στη συνέντευξη της.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-courtney-cox-mila-anikta-gia-tis-epemvasis-pou-exi-kani-sto-prosopo-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου