ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Το επίσημο αστυνομικό ανακοινωθέν για τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη


Το επίσημο αστυνομικό ανακοινωθέν για τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη
Νεκρή στο διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Νανά Καραγιάννη την Τρίτη. Η γνωστή δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός πάλευε για σχεδόν μία 10ετία με τη νευρική ανορεξία.

 Ο πατέρας της ήταν τελικά εκείνος που την εντόπισε «παγωμένη», όπως αναφέρει η Espresso, και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ για να διαπιστωθεί ο θάνατός της. Το κλειστό κινητό τηλέφωνο και το γεγονός ότι δεν είχε επικοινωνήσει με τους δικούς της, κυρίως με τη μητέρα της που ζει στην Κέρκυρα, τον έκαναν να ανησυχήσει φοβούμενος τα χειρότερα.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νανά Καραγιάννη δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα της από τότε που χώρισαν με τη μητέρα της, αλλά τον τελευταίο ένα χρόνο, πάντα σύμφωνα με την Espresso, είχαν έρθει και πάλι κοντά. Το ασθενοφόρο έφτασε σε πέντε λεπτά με την γιατρό να προσπαθεί να την επαναφέρει μάταια. Όπως τελικά διαπιστώθηκε η γυναίκα ήταν νεκρή ήδη αρκετές ώρες.
Το αστυνομικό δελτίο που ακολούθησε αναφέρει: «Νεκρή βρέθηκε στις 15:00 μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Θήρας 103 στην Κυψέλη η Νανά Καραγιάννη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδινε πολλά χρόνια "μάχη" με την νευρική ανορεξία και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το άψυχο σώμα της 38χρονης βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Όμως όλα αναμένεται να διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης».


http://www.govastileto.gr/lifestyle/to-episimo-astinomiko-anakino8en-gia-ton-8anato-tis-nanas-karagiani/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου