ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Μαρία Ψάλτη: «Μόλις η Χριστίνα παντρεύτηκε τον πατέρα μου άλλαξε πρόσωπο»


Μαρία Ψάλτη: «Μόλις η Χριστίνα παντρεύτηκε τον πατέρα μου άλλαξε πρόσωπο»
Πενήντα ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, παρόλα αυτά όλο και πιο πολλές λεπτομέρειες γύρω απο την προσωπική του ζωή έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Ρώτας αδερφός του ηθοποιού στο παρελθόν είχε αναφερθεί πολλές φορές στις δυσκολίες
που περνούσε στο πλευρό της συζύγου του, Χριστίνας Φιτσάκη.
Η κόρη του Στάθη Ψάλτη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Spirto και μίλησε για την χήρα του πατέρα της αλλά επιβεβαίωσε και τα λόγια του θειου της.
«Βγήκε και είπε τα παράπονά του ο αδελφός του. Αλήθειες είπε ο άνθρωπος, δεν είπε ψέματα σε κάτι. Δεν έχουμε επαφή με την Χριστίνα και αυτό είναι δική της επιλογή. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ αρνητικοί απέναντί της, ή να μην μιλήσουμε, ή το οτιδήποτε. Είναι δικό της θέμα. Άλλαξε η συμπεριφορά της από την στιγμή που παντρεύτηκαν. Μόλις παντρεύτηκαν είδαμε ένα άλλο πρόσωπο. Από εκεί και μετά το μόνο που μας έδενε ήταν ο πατέρας μου. Γιατί πριν και βλεπόμασταν και μιλούσαμε στα τηλέφωνα και τα πάντα. Μετά τον γάμο άλλο πρόσωπο» είπε μεταξύ άλλων.


Επίσης, η Μαρία Ψάλτη μίλησε για την οικονομική στήριξη που της παρείχε ο πατέρας της και αν η Χριστίνα είχε ενοχληθεί από αυτό: “Ο πατέρας μου μας στήριζε οικονομικά και πάντα μας φρόντιζε, αλλά γενικά ήταν πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, που βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο, πόσω μάλλον την οικογένειά του. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το βάλω σε μια κατάταξη και να πω “ναι την ενοχλούσε εκείνο ή την ενοχλούσε το άλλο”. Δεν ξέρω εμείς δεν αλλάξαμε σε τίποτα. Όπως ήμασταν συνεχίσαμε να είμαστε. Εκείνη άλλαξε και δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο, το γιατί.”
http://www.govastileto.gr/lifestyle/maria-psalti-molis-pantreftike-ton-patera-mou-alakse-prosopo/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου