ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι καλλιτέχνες του 2017 σύμφωνα με το Forbes


Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι καλλιτέχνες του 2017 σύμφωνα με το Forbes

Το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες για το 2017 και τα αποτελέσματα δεν είναι ακριβώς αυτά που περιμέναμε.

Μπορεί τη χρονιά που μας πέρασε, η Taylor Swift να κατέκτησε την κορυφή ως η πιο ακριβοπληρωμένη καλλιτέχνιδα για το 2016, με το ποσό των 170 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, φέτος, έπεσε κατακόρυφα στο No.49, με εισόδημα γύρω στα 44 εκ. για το 2017 -μείωση κατά 74% περίπου.




Αυτή τη χρονιά, ο Sean Diddy Combs βρίσκεται στη θέση No.1, ακριβώς πάνω από τη Beyonce.




O rapper και businessman οφείλει το ποσό των 130 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bad Boy Family Reunion Tour, μία συνεργασία με γνωστή μάρκα vodka, αλλά και στην πώληση του 1/3 της σειράς ρούχων Sean John (που υπολογίζεται στα 70 εκ. δολάρια).

Η Queen B ήρθε δεύτερη στη λίστα, με 105 εκ. δολάρια, τα οποία της εξασφάλισαν το Formation World Tour και η κυκλοφορία του άλμπουμ, Lemonade.



Στη λίστα επέστρεψε η συγγραφέας του Harry Potter, J.K Rowling, με 95 εκ. και ακριβώς από κάτω, ο Drake, με 94 εκ. Έκπληξη ήταν ο The Weeknd που μπήκε για πρώτη φορά στο Top 10 της λίστας, συγκεκριμένα στο No.6, με 93 εκ. δολάρια.





http://www.govastileto.gr/lifestyle/afti-ine-i-pio-akrivopliromeni-kalitexnes-tou-2017-simfona-me-to-forbes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου