ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

«Πόλεμος» με δολάρια για χάρη της Παόλας στην Αστόρια


«Πόλεμος» με δολάρια για χάρη της Παόλας στην Αστόρια

Οι sold out εμφανίσεις της Πάολας στο νυχτερινό κέντρο Melrose Ballroom, όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, έκαναν την Αστόρια να σειστεί!
Οι ομογενείς έδειξαν τη λατρεία τους στο πρόσωπο της Ελληνίδας τραγουδίστριας, ρίχνοντας στα
πόδια της χιλιάδες δολάρια, αμέτρητα λουλούδια και ανοίγοντας εκατοντάδες σαμπάνιες, τις τρεις ημέρες (28, 29 και 30 Απριλίου) που διήρκεσαν τα lives της.

Οι Ελληνες της ξενιτιάς, σύμφωνα με την Espresso χρειάστηκε να πληρώσουν από 65 έως 175 δολάρια το άτομο, ανάλογα με τη θέση του τραπεζιού, προκειμένου να δουν από κοντά την Πάολα, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται σχεδόν από την προπώλησή τους!

Η Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια ανταπέδωσε την αγάπη των Ελληνοαμερικανών fans της με ένα γλέντι ως το πρωί, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της και ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, τόσο με τα χορευτικά της όσο και με τις καυτές εμφανίσεις της.
Ο καλός της φίλος και pr manager του μαγαζιού Τζίμης Παναγιώτου, ο οποίος υπήρξε και στενός συνεργάτης της Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική καμπάνια της για την προεδρία των ΗΠΑ, πετούσε από χαρά που κατάφερε να παρουσιάσει τη διάσημη σταρ στη Νέα Υόρκη, μαζί με τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Νάνσυ Αλεξιάδη, σε αυτό το ένθερμο κοινό που «διψάει» για Ελλάδα.

Ανάμεσα στους ομογενείς που απόλαυσαν το θέαμα ήταν και Αντζελα Παντελή, γνωστή dj και aerial dancer, η οποία γνωρίζεται χρόνια με την τραγουδίστρια. Στο επιτελείο της Πάολας, που θα συνεχίσει την περιοδεία της με επόμενη στάση τον Καναδά, συμμετέχει και ο πρώην σύζυγός της Φώτης Ζογγλοπίτης, φύλακας άγγελός της, ο οποίος εκτελεί και χρέη μάνατζερ. 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/polemos-me-dolaria-gia-xari-tis-paolas-stin-astoria/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου