ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Οι Rolling Stones επιστρέφουν στην Ευρώπη με περιοδεία σε εννέα χώρες


Οι Rolling Stones επιστρέφουν στην Ευρώπη με περιοδεία σε εννέα χώρες


Οι Rolling Stones θα επιστρέψουν στην Ευρώπη με μια περιοδεία τους σε εννέα χώρες. Στη Γαλλία, συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένες δύο συναυλίες με τις οποίες το διάσημο συγκρότημα θα εγκαινιάσει ένα ολοκαίνουργιο στάδιο κοντά στο Παρίσι, χωρητικότητας έως 40.000 ατόμων, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

Η περιοδεία που ονομάζεται «Stones-No filter» (Stones χωρίς φίλτρο) θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε 12 στάδια και αποτελεί συνέχεια της μεγάλης περιοδείας των βρετανών ρόκερς στη Νότια Αμερική που είχε καταλήξει στην Αβάνα με την ιστορική συναυλία τους στην Κούβα πέρυσι. «Γεια σου Αβάνα! Καλησπέρα στον λαό της Κούβας», είχε φωνάξει στα ισπανικά ο Mick Jagger, ανοίγοντας τη συναυλία και ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Πάντα τολμηροί, οι Stones προτίθενται να ερμηνεύσουν παγκόσμιες επιτυχίες τους καθώς και τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ «Blues & Lonesome». Ο δίσκος σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία μόλις κυκλοφόρησε το 2016.

Η «Stones-No filter» θα αρχίσει στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 9 Σεπτεμβρίου πριν από τις συναυλίες στην Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου