ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

O πρίγκιπας Φίλιππος θα πάψει να ασκεί τις βασιλικές του υποχρεώσεις από το φθινόπωρο


O πρίγκιπας Φίλιππος θα πάψει να ασκεί τις βασιλικές του υποχρεώσεις από το φθινόπωρο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, θα πάψει να ασκεί τις βασιλικές του υποχρεώσεις από το φθινόπωρο, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενώ ο δούκας του Εδιμβούργου πρόκειται να γιορτάσει τα 96α γενέθλιά του στις 10 Ιουνίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:


«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα ο Δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισε από φέτος το φθινόπωρο να μην τηρεί πλέον δημόσιες υποχρεώσεις. Στην απόφασή του αυτή, ο δούκας έχει την πλήρη στήριξη της Βασίλισσας.
Ο Πρίγκιπας Φίλιππος προηγουμένως θα παραστεί σε προγραμματισμένες υποχρεώσεις, μεταξύ της τρέχουσας περιόδου και Αυγούστου, ατομικά και συνοδεύοντας τη Βασίλισσα.
Συνεπώς ο Δούκας δεν θα δέχεται νέες προσκλήσεις για επισκέψεις και υποχρεώσεις, αν και μπορεί να επιλέγει να παρίσταται σε ορισμένες δημόσιες εκδηλώσεις από καιρού εις καιρόν.
Ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι Προστάτης, Πρόεδρος ή μέλος σε περισσότερες από 780 οργανώσεις, στις οποίες θα συνεχίσει να μετέχει, παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει πλέον ενεργό ρόλο με την παρουσία του σε υποχρεώσεις.
Η Μεγαλειότητά της η Βασίλισσα Ελισάβετ θα συνεχίσει να εκτελεί το πλήρες πρόγραμμα των επίσημων υποχρεώσεων με την υποστήριξη των μελών της Βασιλικής Οικογένειας».



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου