ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τι έλειπε από το φετινό Met Gala και χαρακτηρίστηκε ως βαρετό;


Τι έλειπε από το φετινό Met Gala και χαρακτηρίστηκε ως βαρετό;

Μπορεί στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2017, του ετήσιου φιλανθρωπικού γκαλά, στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης να περπάτησαν πολλά νέα πρόσωπα, ωστόσο κάποιοι διατύπωσαν τη θέση ότι το event δεν ήταν εντυπωσιακό.

«Ήταν πολύ διαφορετικό σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια» ανέφερε πηγή στο Page Six και
συνέχισε: «Ήταν ένα πάρτι με αταίριαστους καλεσμένους».

Για πρώτη φορά έδωσαν το «παρών» οι Halle Berry, Celin Dion και Paris Jackson και ήταν μεταξύ των εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου που έκαναν αστραφτερό ντεμπούτο.
«Η Paris συγκέντρωσε πολλά βλέμματα πάνω της» σημείωσε η πηγή τονίζοντας ότι η ανερχόμενη στάρλετ ήταν προσκεκλημένη του Calvin Klein. «Οι άνθρωποι του Calvin Klein ήταν συνεχώς δίπλα της σαν υπερπροστατευτικοί γονείς» είπε.

Αίσθηση έκανε η απουσία της Lady Gaga, της Taylor Swift, της Sara Jessica Parker και του Andy Cohen που είχαν παραστεί τα προηγούμενα χρόνια.

«Ο στόχος αυτού του πάρτι είναι να αναμιγνύονται άνθρωποι που δεν είναι απαραιτήτως φίλοι» δήλωσε ο «κατάσκοπος» - πηγή του Page Six. «Αυτό δεν συνέβη στη φετινή εκδήλωση» είπε.
«Δεν υπήρξαν ούτε αντιπαλότητες – ήταν λίγο βαρετό» συνέχισε.

Η πρόσκληση έγραφε ότι το dress code έπρεπε να είναι avant-garde, οπότε υπήρξαν πρωτοποριακές ή πειραματικού τύπου εμφανίσεις, ασημένια μαλλιά, κόκκινη σκιά ματιών και ρούχα που έμοιαζαν έργα τέχνης εν κινήσει.

Το γκαλά για την ενίσχυση του Ινστιτούτου Κοστουμιών Τέχνης του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα το βράδυ με οικοδεσπότη το περιοδικό Vogue τίμησε φέτος την Rei Kawakubo την πρωτοποριακή ιαπωνίδα σχεδιάστρια του οίκου Comme des Garcons.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, βασίλισσα της βραδιάς ήταν η Rihanna, η οποία έκανε την Rei περήφανη φορώντας ένα φόρεμα Comme des Garcons της σχεδιάστριας από την κολεξιόν φθινόπωρο 2016. Το φόρεμα ήταν μία συλλογή από πέταλα από ύφασμα που έκαναν την τραγουδίστρια να μοιάζει με αναδρομική έκθεση μόδας από μόνη της, καθώς το συνδύασε με κόκκινα σανδάλια μονομάχου.
Το κόκκινο ήταν μία δημοφιλής επιλογή το βράδυ της Δευτέρας, ένα χρώμα που αγαπά ιδιαίτερα και η Ιαπωνίδα σχεδιάστρια μόδας – «το κόκκινο είναι μαύρο» έχει πει.



Πέρυσι, το Page Six ανέφερε ότι οι Kardashians αναδείχθηκαν τα μεγάλα αστέρια της εκδήλωσης. Φέτος, όμως η Kim Kardashian πήγε σόλο χωρίς τον σύζυγό της Kanye West. Η οικογένεια δεν ήταν στους καλεσμένους πρώτης γραμμής, όπως φαίνεται.

Η Yolanda Foster μαζί με τις κόρες της Bella και Gigi Hadid προσκλήθηκαν όλες από τον Tommy Hilfiger.

Το μοντέλο Cara Delevigne μαζί με τις σχεδιάστριες Mary Kate και Ashey Olsen επίσης τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους.

«Κάθε άτομο όμως έμεινε στη ζώνη του» δήλωσε η πηγή. «Δεν υπήρχαν καλεσμένοι που να συνδέουν τις παρέες μεταξύ τους. Ήταν περίεργο».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/ti-elipe-apo-to-fetino-met-gala-ke-xaraktiristike-os-vareto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου