ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ο Kevin Costner θα κάνει το ντεμπούτο του και στην μικρή οθόνη


Ο Kevin Costner θα κάνει το ντεμπούτο του και στην μικρή οθόνη
Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, ο Kevin Costner θα κάνει το ντεμπούτο του και στην μικρή οθόνη. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «Yellowstone» του Τέιλορ Σέρινταν και της εταιρείας Πάραμαουντ.

Η σειρά περιγράφει την ιστορία της οικογένειας Ντάτον. Ο Τζον Ντάτον διευθύνει το μεγαλύτερο ράντσο στις Ηνωμένες Πολιτείες το οποίο απειλείται διαρκώς από έναν ινδιάνικο καταυλισμό και το πρώτο Εθνικό Πάρκο της Αμερικής και καταπατήσεις γης.

Η σειρά των 10 επεισοδίων του Τέιλορ Σέρινταν ( Σικάριο, Hell or High Water) περιγράφει μία βίαιη μάχη που εκτυλίσσεται μακριά από τα φώτα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκεί όπου αυτοί που οι καταπατητές κερδίζουν δισεκατομμύρια και οι πολιτικοί πουλιούνται και αγοράζονται από τις πιο μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες του κόσμου. Εκεί όπου αποτελεί καθημερινότητα το δηλητηριασμένο νερό από τον τρόπο εξόρυξης του πετρελαίου που μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Εκεί βρίσκεται η καλύτερη και η χειρότερη Αμερική και η σειρά την παρουσιάζει μέσα από τα μάτια μιας οικογένειας που αντιπροσωπεύει και τις δύο όψεις.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-kevin-costner-8a-kani-to-ntempouto-tou-ke-stin-mikri-o8oni/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου