ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Το ταλέντο της Jennifer Lawrence στα κτηματομεσιτικά που την κάνει ακόμη πιο πλούσια


Το ταλέντο της Jennifer Lawrence  στα κτηματομεσιτικά που την κάνει ακόμη πιο πλούσια

Αν και είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Jennifer Lawrence δεν επαναπαύεται αλλά φαίνεται να αναζητεί διαρκώς τρόπους για να μεγιστοποιήσει το κέρδος της από τον κτηματομεσιτικό τομέα.

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια που σύμφωνα με το Forbes κέρδισε 46 εκατομμύρια προ φόρων την περασμένη χρονιά, πούλησε το πρώτο της διαμέρισμα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, κίνηση που της απέφερε 280.000 δολάρια. Το διαμέρισμα πουλήθηκε τον προηγούμενο μήνα, έναντι 1.25 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός είχε αγοράσει το ακίνητο έναντι 879.000 δολαρίων το 2006.

Δεν είναι βέβαια γνωστό το πότε ή αν έμεινε η ηθοποιός στο διαμέρισμα.

Η σημερινή της κατοικία που είναι πέντε φορές μεγαλύτερη και βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς αγοράστηκε το 2014 έναντι 7 εκατ. δολαρίων.

Πληροφορίες θέλουν την Jennifer Lawrence να αναζητεί ακίνητα και στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Όπως γράφει η New York Post, πρόσφατα είδε μια ρετιρέ μεζονέτα στην Τραϊμπέκα, η αξία της οποίας φτάνει τα 17.49 εκατ. δολάρια.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/to-talento-tis-jennifer-lawrence--sta-ktimatomesitika-pou-tin-kani-akomi-pio-plousia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου