ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Η Gisele εξομολογείται ανησυχίες της για το «δύσκολο» επάγγελμα του συζύγου της


Η Gisele εξομολογείται ανησυχίες της για το «δύσκολο» επάγγελμα του συζύγου της

Τις ανησυχίες της για το επικίνδυνο επάγγελμα του συζύγου της εξέφρασε η σταρ της πασαρέλας, Gisele Bundchen. Ο επί χρόνια σύζυγός της Tom Brady με τον οποίο έχει δύο παιδιά, είναι ο κουόρτερμπακ των New England Patriot που κέρδισαν το Super Bowl. Και, αν και είναι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, παραμένει ο σταρ της, που έκανε μάλιστα εκπληκτική εμφάνιση στον αγώνα για το πρωτάθλημα της σεζόν συμβάλλοντας καθοριστικά στην απόκτηση του πρωταθλήματος.



«Όπως γνωρίζετε δεν είναι το πιο ήρεμο σπορ. Σωστά; Την περασμένη χρονιά έπαθε διάσειση. Βέβαια, παθαίνει διασείσεις συχνά», δήλωσε το διάσημο μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή «This Morning» του CBS και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι είναι πολύ υγιές για κάποιον να υποβάλλεται συνεχώς σε τέτοια βία. Εγώ σχεδιάζω να τον κρατήσω υγιή και να κάνουμε πολλά διασκεδαστικά πράγματα μέχρι να γίνουμε περίπου 100 χρόνων».



Ο Brady την ίδια ώρα τηρεί ένα αυστηρό διαιτολόγιο, απαραίτητο για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις αυξημένες σωματικές υποχρεώσεις του επαγγέλματός του. Αν και του πήρε κάποιο χρονικό διάστημα για να συνηθίσει τις νέες διατροφικές συνήθειες, τώρα απολαμβάνει το αποτέλεσμα. «Αισθάνεται καλύτερα, είναι φανταστικό, πραγματικά», δήλωσε η Gisele, «δεν αισθάνεται ότι πονάει συνέχεια και έχει περισσότερη ενέργεια».


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου