ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο δικός της ρόλος στην παράνομη ανταλλαγή φαγητού


Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο δικός της ρόλος στην παράνομη ανταλλαγή φαγητού


Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στον ρόλο που είχε στην παράνομη ανταλλαγή φαγητού ενώ τόνισε πως στο Survivor λειτούργησε χωρίς στρατηγική.

«Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως υπήρχαν άτομα που λειτουργούσαν με συγκεκριμένη τακτική για να παραμείνουν στο παιχνίδι, στενοχωριόμουν. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παίξω κάποιο συγκεκριμένο ρόλο, του καλού ή του κακού, για να επιβιώσω. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είναι η Ειρήνη. Αυτό που βλέπατε εσείς δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βίωσα εγώ εκεί. Εξαιτίας της πείνας, της απομόνωσης και της έλλειψης επικοινωνίας, όλα διογκώνονται. Ένα περιστατικό άνευ σημασίας που θα συνέβαινε στην παραλία, στο επεισόδιο μπορεί να φαινόταν εξαιρετικά σοβαρό» είπε η Ειρήνη στο "People".

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη πως οι ομάδες 
 
 
προμηθεύτηκαν φαγητό από ανθρώπους εκτός της παραγωγής, κάτι που είναι κόντρα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, η τραγουδίστρια απάντησε: «Η δική μου συμμετοχή ήταν από τη στιγμή που έφτανε σε μας το φαγητό. Δεν ερωτήθηκα, δηλαδή, ποτέ προκειμένου να συμφωνήσω ή όχι σε αυτή την κίνηση της ομάδας μου, αλλά φάγαμε όλοι μαζί και είμαστε όλοι συνένοχοι». 
 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/irini-papadopoulou-o-dikos-tis-rolos-stin-paranomi-antalagi-fagitou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου