ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Κώστας Πρέκας: Αυτή είναι η γυναικά που του έκλεψε την καρδιά


Κώστας Πρέκας: Αυτή είναι η γυναικά που του έκλεψε την καρδιά


Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι ο Κώστας Πρέκας σκοπεύει να παντρευτεί στα 75 του χρόνια.

Κανείς όμως δεν γνώριζε ποια είναι η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του γνωστού
ηθοποιού.Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Άποψη» η εκλεκτής της καρδιάς του είναι η Μαίρη Βιντιάδου. Ο ηθοποιός και η γνωστή κυρία των δημοσίων σχέσεων γνωρίστηκαν όταν εκείνη μαζί με την ομάδα της, πριν από μερικούς μήνες, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η καθημερινή τους τριβή λόγω της δουλειάς τον έκανε να την ερωτευτεί. Για να την κατακτήσει τις έγραφε δεκάδες τρυφερά ποιήματα. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους.Η Μάιρη Βιντιάδου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν στο πλευρό του ηθοποιού όταν νοσηλεύτηκε πριν από μερικές μέρες ενώ δεν θα λείπει από δίπλα του τη Δευτέρα που θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού bypass στην καρδιά του.

Αυτό το γεγονός έκανε τον Κώστα Πρέκα να πάρει την απόφαση και να της κάνει πρόταση γάμου. Οι πηγές της εφημερίδας λένε ότι το «ναι» ή το «όχι» στην πρόταση θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της επέμβασης.
http://www.govastileto.gr/lifestyle/kostas-prekas-afti-ine-i-gineka-pou-tou-eklepse-tin-kardia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου