ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει 20 χρόνια μετά!


Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει 20 χρόνια μετά!

Η σειρά «Λόγω Τιμής» του 1997 που έκανε γνωστούς και καταξίωσε πολλούς νεαρούς τότε ηθοποιούς, φαίνεται πως επανέρχεται με τις ζωές των πρωταγωνιστών μετά από 20 χρόνια!

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα» ανέφερε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης ανήρτησε μάλιστα στο instagram φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο!Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και η Χριστίνα Αλεξανιάν που πρωταγωνιστούσε στη σειρά.

Πώς βρίσκουμε όμως σήμερα τους νεαρούς ήρωες της σειράς; «Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.
Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι», αναφέρει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.Στο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Αλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου κα.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/to-logo-timis-epistrefi-20-xronia-meta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου