ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

«What is Sexy»: H λίστα της Victoria’s Secret που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις«What is Sexy»: H λίστα της Victoria’s Secret που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις

Τη λίστα «What is Sexy» όπου μέσα αναφέρει τους πιο sexy επωνύμους όλου του πλανήτη έδωσε στη δημοσιότητα η Victoria’s Secret.Η λίστα αυτή προκάλεσε όμως έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των social media, που κατηγόρησαν το διάσημο οίκο εσωρούχων για αναπαραγωγή του στερεότυπου πως η «ιδανική» γυναίκα είναι νέα, λευκή και αδύνατη.

Παρόλα αυτά, ο οίκος παρέλειψε να συμπεριλάβει μαύρες ή πιο γεμάτες γυναίκες.

Ανάμεσα στους «νικητές» περιλαμβάνονται άτομα όπως ο James Corden, που αναδείχθηκε ο πιο σέξι τηλεοπτικός παρουσιαστής.

Ως «η πιο σέξι ηθοποιός» ανακηρύχθηκε η Mandy Moore, η Taylor Swift «η πιο σέξι entertainer», η Lady Gaga «η πιο σέξι τραγουδίστρια», η Chrissy Teigen «η πιο σέξι συγγραφέας» και η ηθοποιός Priyanka Chopra «η πιο σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί».«Αυτό σημαίνει σέξι για εμάς. Κι αυτό εκπροσωπούν όλες οι νικήτριες της ετήσιας λίστας μας. Από καλλιτέχνες μέχρι αθλήτριες. Αυτές οι γυναίκες (και άντρες!) είναι κορυφαίοι στο είδος τους και μας εμπνέουν να εργαστούμε πιο σκληρά και να συνεχίσουμε να είμαστε σέξι κάθε μέρα», έγραψε ο οίκος στη δημοσίευση της αμφιλεγόμενης λίστας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου