ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Τα χρήματά του από το τραγούδι Vogue ζητάει ο παραγωγός του


Τα χρήματά του από το τραγούδι Vogue ζητάει ο παραγωγός του
Ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός Σεπ Πετιμπόν, που έχει δουλέψει με την Μαντόνα, την Τζάνετ Τζάκσον, την Πόλα Αμπντούλ και πολλούς άλλους καλλιτέχνες, υποστηρίζει ότι η δισκογραφική εταιρεία WB Music Corp του οφείλει πολλά χρήματα ως δικαιώματα για την μεγάλη επιτυχία του 1990 «Vogue», που τραγούδησε η Μαντόνα.

Φαίνεται ότι μέχρι το 2012 όλα πήγαιναν μια χαρά... τότε ο Σεπ και η WB δέχτηκαν μήνυση από κάποιον άλλον που υποστήριξε ότι το «Vogue» ήταν κλεμμένο. Στην αγωγή που κατέθεσε ο Σεπ, λέει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρεία δικαιώθηκαν στη δική που έγινε, αλλά η εταιρεία ξόδεψε πολλά χρήματα σε δικηγόρους, περισσότερα από 700 χιλιάδες δολάρια, σύμφωνα με τις αποδείξεις.

Ο διάσημος παραγωγός υποστηρίζει ότι η WB από τότε άρχισε να παρακρατάει τα δικαιώματα του από το τραγούδι για να καλύψει τα χρήματα της νομικής διαμάχης. Δηλαδή του είπαν ότι υπερασπίστηκαν το τραγούδι του, οπότε τους χρωστάει.

Ο Σεπ όμως δεν ενστερνίζεται αυτή τη θεωρία και υποστηρίζει ότι το συμβόλαιό του με την εταιρεία δεν τους δίνει το δικαίωμα να του κρατάνε τα χρήματα από το «Vogue».

Ο ίδιος πιστεύει ότι ήδη του έχουν κρατηθεί πάνω από 500 χιλιάδες δολάρια και ζητάει από το δικαστήριο να αναγκάσει την δισκογραφική εταιρεία να του επιστρέψει τα χρήματα αυτά. 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/ta-xrimata-tou-apo-to-tragoudi-vogue-zitai-o-paragogos-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου