ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Οι κόρες του Stallone φωτογραφίζονται για το Harper Bazaar και ο μπαμπάς τους τις καμαρώνει


Οι κόρες του Stallone φωτογραφίζονται για το Harper Bazaar και ο μπαμπάς τους τις καμαρώνει

Ιδιαιτέρως περήφανος είναι ο Sylvester Stallone για τις κόρες του Sophia, Sistene και Scarlett. Οι τρεις κόρες του χολιγουντιανού ηθοποιού συμμετείχαν πρόσφατα συμμετείχαν σε μία φωτογράφιση και ο Stallone βρίσκονταν στο πλευρό τους, απαθανατίζοντας με το κινητό του κάθε στιγμή και κρύβοντας μετά βίας την υπερηφάνεια του.

Μάλιστα για να περιγράψει τα παιδιά του ο Stallone χρησιμοποίησε μάλλον ένα περίεργο λεξιλόγιο περιγράφοντας τις κόρες του ως «ηφαίστειο», «φωτιά», «σεισμό» και «κεραυνό». Λέξεις που χρησιμοποιούνται συνήθως για να περιγράψουν τις δυνάμεις τις φύσεις, αλλά για τον Stallone είναι οι πιο κατάλληλες για να χαρακτηρίσει την δυναμική που έχουν οι κόρες του.

Όμως και τα κορίτσια είναι ενθουσιασμένα και περήφανα για τον διάσημο πατέρα τους και μίλησαν στο Harper Bazaar για τα πλεονεκτήματα που έχουν ως κόρες του.



Έτσι ανέφεραν για το πόσο ενθουσιασμένες ήταν όταν τον συνόδευσαν στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, αλλά και για το ότι αντάλλαξαν τηλέφωνα και γνώρισαν πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ.
Ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισαν ήταν ο Liam Hemsworth, ο Leonardo DiCaprio, ο Ryan Gosling και ο Ryan Reynolds.

Βέβαια αναφέρθηκαν και σκληρή προετοιμασία που προηγήθηκε της εμφάνισή τους στις Χρυσές Σφαίρες. Για εβδομάδες, είπαν, έπρεπε να μάθουν να περπατούν σωστά, κι επιπλέον ο Stallone τις συμβούλεψε να μιλάνε δυνατά και καθαρά στους δημοσιογράφους και να προσέχουν να μην σκοντάψουν και πέσουν.




http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-kores-tou-stallone-fotografizonte-gia-to-harper-bazaar-ke-o-mpampas-tous-tis-kamaroni/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου