ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

«Picturing Prince» από τον Steve Parke


«Picturing Prince» από τον Steve Parke

Ο Steve Parke φωτογράφος από τη Βαλτιμόρη, ήταν επί 14 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του Prince, βοήθησε στη δημιουργία της εμφάνισης και της σκηνικής παρουσίας του θρύλου της μουσικής, το στυλ και ο ήχος του οποίου δεν σταμάτησαν ποτέ να εξελίσσονται.



Ο Steve Parke από το 1988 έως το 2001 ήταν υπεύθυνος για τα πάντα, το σχεδιασμό των εξώφυλλων των άλμπουμ, τα σκηνικά στα βίντεο κλιπ έως τα αναμνηστικά, τα T-shirts, τα ημερολόγια, τις αφίσες.



Πολύ λίγοι άνθρωποι είχαν το είδος της πρόσβασης στον κόσμο του Prince που έχαιρε ο Steve Parke. Ήταν φανατικός θαυμαστής του Prince, είχε μεγαλώσει με τη μουσική και ποτέ δεν περίμενε ότι θα συνεργαστούν.


Τελικά έγινε ένας από τους συνεργάτες που κάθε μήνα περνούσε μία εβδομάδα στην έπαυλη του καλλιτέχνη Paisley Park και εκεί είχε τη δυνατότητα να αναλάβει και χρέη φωτογράφου του τραγουδιστή σε καθημερινές στιγμές. Ήταν το 1997 όταν η ψηφιακή φωτογραφία ήρθε στο προσκήνιο και ο Steve Parke διδάχθηκε ότι έπρεπε να γνωρίζει για να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα του Prince.


http://www.govastileto.gr/lifestyle/picturing-prince-apo-ton-steve-parke/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου