ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Ο Johnny Depp κατά των πρώην μάνατζερ του


Ο Johnny Depp κατά των πρώην μάνατζερ του
Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του Johnny Depp και των πρώην μάνατζέρ του, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο 53χρονος ηθοποιός «είναι ένας ψεύτης κατ’ εξακολούθηση, που αρνείται τις ευθύνες του και έχει εξωφρενική συμπεριφορά» και πως «πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του για τα οικονομικά του προβλήματα».

Η δήλωση αυτή του εκπροσώπου της ομάδας μάνατζερ του ηθοποιού, Ντέιβιντ Σέιν είναι η τελευταία που έγινε στη δημόσια διαμάχη του Depp και των πρώην μάνατζερ του.

Η διαμάχη του Depp με τους μάνατζερ και τους δικηγόρους του ξεκίνησε τον Ιανουάριο, διεκδικώντας περισσότερα από 25 εκατ. δολάρια, καταλογίζοντάς τους αμέλεια και απάτη. Η ομάδα των μάνατζερ αντιτάχθηκε στις κατηγορίες αυτές, λέγοντας ότι ο Depp ξόδεψε τα χρήματά του σε πολυτελή σπίτια, ιδιωτικά λίαρ τζετ, σε έργα τέχνης και διάφορα αντικείμενα παρά τις προειδοποιήσεις τους για την πορεία των οικονομικών του.

Ο Σέιν είπε ακόμα ότι Depp «συμμετείχε σε κάθε σημαντική επιχειρηματική απόφαση κατά τη διάρκεια των 17 χρόνων που τον αντιπροσώπευε η εταιρεία The Management Group». 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-johnny-depp-kata-ton-proin-manatzer-tou/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου