ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για τη Σόφη Πασχάλη


Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για τη Σόφη Πασχάλη
Μια φωτογραφία μέσα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλεύεται δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σόφη Πασχάλη προκαλώντας ανησυχία σε φίλους και θαυμαστές.

Συγκεκριμένα η yoga instructor ανήρτησε μία φωτογραφία με τη ρόμπα του νοσοκομείου και
σχολίασε:

«Για όσους ισχυρίζονται ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι και οτι δεν πρόκειται για τη ζωή μας. Ότι υπερβάλλουμε, ότι δεν είναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει κ κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλώβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικά είναι, αλλά που η στήριξη κ η αγάπη Βοηθάει. Τα παιδία δεν είμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ένα ρόλο κ γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί. Οι συνθήκες είναι αληθινές κ οι καταστάσεις επίσης. Όλα τα παιδιά δυσκολευόμαστε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, κ για τους δικούς του λόγους. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά κ ας έχετε ο καθένας από εσάς τα δικά σας πιστεύω. Σεβαστό! Όλα τα παιδιά, όμως αξίζουν την αγάπη σας, για τη προσπάθεια τους. Όλα τα παιδιά περνούν μια δυνατή δοκιμασία. Προσωπικά τους νοιάζομαι όλους, κ τους στέλνω δύναμη γιατί την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι..».

Το πρωί της Τρίτης, το νοσοκομείο θέλοντας να καθησυχάσει όλους όσους αγωνιούν για την πορεία της υγείας της εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η κυρία Σόφη Πασχάλη προσήλθε στο Mediterraneo Hospital εκτάκτως και υποβλήθηκε σε ενδοσκόπηση του ανωτέρου γαστρεντερικού, κατόπιν έντονων ενοχλήσεων που είχε στη συγκεκριμένη περιοχή.
Μετά την ολοκλήρωση της ενδοσκόπησης, της εδόθη συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία και θα πρέπει να ακολουθήσει επί μακρόν. Βρισκόμαστε στο πλευρό της για οτιδήποτε».


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-episimi-anakinosi-tou-nosokomiou-gia-ti-sofi-pasxali/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου