ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο Matthew Perry έδειρε τον Justin Trudeau


Ο Matthew Perry έδειρε τον Justin Trudeau

Ο Matthew Perry, γνωστός ως Τσάντλερ Μπινγκ από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» έδειρε τον Καναδό πρωθυπουργό Justin Trudeau!

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ίδιος ο Perry, που αν και γεννήθηκε στις ΗΠΑ μεγάλωσε στην
Οτάβα. Βέβαια το περιστατικό δεν είναι πρόσφατο, αλλά όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Jimmy Kimmel αυτό συνέβη όταν πήγαν στην πέμπτη τάξη του δημοτικού και μαζί με έναν άλλο φίλο του είχε χτυπήσει τον Justin Trudeau.

«Είναι μία ιστορία για την οποία δεν είμαι υπερήφανος», είπε ο Matthew Perry και πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι ο λόγος ήταν γιατί είχε πρωτεύσει σε κάποιο άθλημα, οπότε νομίζω ότι ήταν από καθαρή ζήλια».

«Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε...δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί», δήλωσε ο 47χρονος ηθοποιός.

Ο Perry μετακόμισε στην Οτάβα με την καναδή μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του. Εκεί η μητέρα του εργάστηκε για το φιλελεύθερο κόμμα και τελικά έγινε εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Pier Trudeau, τον πατέρα του Justin.

Στη Οτάβα ο Perry, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Trudeau, πήγε στο Rockcliffe Park Public School, ένα δημόσιο σχολείου στο οποίο στέλνουν τα παιδιά τους πολλοί πολιτικοί και διπλωμάτες.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/o-matthew-perry-edire-ton-justin-trudeau/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου