ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Eurovision 2017: «Διπλωματικό επεισόδιο» για τα μάτια της Γιούλια Σαμοΐλοβα


Eurovision 2017: «Διπλωματικό επεισόδιο» για τα μάτια της Γιούλια Σαμοΐλοβα

Το Κρεμλίνο ζήτησε από το Κίεβο να επανεξετάσει την απόφασή του να απαγορεύσει την είσοδο σε ουκρανικό έδαφος στη Ρωσίδα τραγουδίστρια Γιούλια Σαμοΐλοβα η οποία έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου στο Κίεβο.

«Κατά τη γνώμη μας, αυτή η απόφαση είναι εξαιρετικά άδικη και βλαπτική και πραγματικά περιμένουμε να επανεξεταστεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, προσθέτοντας ότι ελπίζει «η Ρωσίδα υποψήφια να μπορέσει να συμμετάσχει» στη Eurovision.

«Οι υπηρεσίες ασφαλείας (SBU) της Ουκρανίας απαγόρευσαν την είσοδο στη Γιούλια Σαμοΐλοβα για τρία χρόνια. Η απόφαση μόλις ελήφθη», δήλωσε χθες Τετάρτη τηλεφωνικά στο AFP μια εκπρόσωπος της SBU, η Αλένα Γκιτλιάνσκα. «Η απόφαση ελήφθη λόγω των πληροφοριών που λάβαμε για την παραβίαση της ουκρανικής νομοθεσίας εκ μέρους της», πρόσθεσε.

Ο Πεσκόφ επίσης επέκρινε το Κίεβο ότι «μειώνει το κύρος του διαγωνισμού αυτού», απαγορεύοντας σε μια χώρα τόσο σημαντική όσο η Ρωσία να συμμετάσχει.

«Θα συνεχίσω, πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο όλα θα αλλάξουν», δήλωσε από την πλευρά της χθες η ίδια η Σαμοΐλοβα μιλώντας στο κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Perviy Kanal.
http://www.govastileto.gr/lifestyle/eurovision-2017-diplomatiko-episodio-gia-ta-matia-tis-gioulia-samoilova/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου