ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Δικαστική νίκη για Καραβάτου & Κατσούλη – Δεσμεύουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Epsilon


Δικαστική νίκη για Καραβάτου & Κατσούλη – Δεσμεύουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Epsilon

Από τη πρώτη στιγμή που κόπηκε η πρωινή εκπομπή του Epsilon με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, ο παρουσιαστής είχε δηλώσει ρητά ότι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Έτσι και εγινε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, κύκλοι του ζευγαριού επιβεβαιώνουν την είδηση ενώ τόσο ο Κρατερός Κατσούλης όσο και η Κατερίνα Καραβάτου απαγορεύεται, μετά από εντολή του δικηγόρου τους, να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

Φυσικά αυτή η κίνηση πρόκειται να προκαλέσει νέα θύελλα αντιδράσεων από τους εργαζόμενους του καναλιού οι οποίοι δεν έχουν περάσει και λίγα, ενώ και κάποιοι από παλαιότερες παραγωγές παραμένουν απλήρωτοι, όπως για παράδειγμα από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά που αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι του καναλιού είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι και φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να κατέβουν στις απαραίτητες κινητοποιήσεις, ενώ τα στελέχη του καναλιού ζήτησαν από τα δικαστήρια αναίρεση της απόφασης και αποδέσμευση του λογαριασμού.

 http://www.govastileto.gr/lifestyle/dikastiki-niki-gia-karavatou--katsouli--desmevoun-tous-trapezikous-logariasmous-tou-epsilon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου