ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Emma Watson: Φήμες ότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της!


Emma Watson: Φήμες ότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph, φήμες θέλουν τις τελευταίες ώρες να έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού Emma Watson.

Χρήστες στο Twitter και στο Reddit δηλώνουν ότι γυμνές της φωτογραφίες ανέβηκαν στο «σκοτεινό διαδίκτυο», εκεί όπου υπό τη μορφή κρυπτογραφημενων μηνυμάτων μπορεί κανείς να ανεβάσει και να ανταλλάξει παράνομες πληροφορίες και υπηρεσίες υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Κάποιοι αναφέρουν ότι οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο 4Chan, ένα δίκτυο μηνυμάτων όπου τα ανώνυμα μηνύματα αυτοκαταστρέφονται λίγο αφότου «ανέβουν».

Χρήστες του Reddit αναφέρουν ότι εκτός της Watson μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες και άλλων διασήμων, σε ένα σκάνδαλο που μοιάζει με την τεράστια διαρροή γυμνών φωτογραφιών που προέκυψε από κενό ασφαλείας στο iCloud της Apple, τον Αύγουστο του 2014.


Προς το παρόν, δεν υπάρχει αντίδραση από την ηθοποιό, που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο ερμηνεύοντας από παιδάκι την «Ερμιόνη», στον Χάρι Πόττερ και τώρα υποδύεται την «Μπέλα» στην κινηματογραφική μεταφορά της ταινίας της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». 
 
 
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/emma-watson-fimes-oti-dierefsan-sto-diadiktio-gimnes-fotografies-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου