ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Celebrities που επενδύουν στη γνώση και τη μόρφωση


Celebrities που επενδύουν στη γνώση και τη μόρφωση
Ορισμένοι αστέρες του Χόλιγουντ επιθυμούν περισσότερα από μία επιτυχημένη καριέρα, φήμη και περιουσία, επιδιώκουν να σπουδάσουν και να κατακτήσουν τη γνώση. Κάποιοι έχουν ήδη φοιτήσει στο πανεπιστήμιο προτού γίνουν διάσημοι και άλλοι συνεχίζουν τις σπουδές παράλληλα με την καλλιτεχνική τους πορεία. Προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου που ξεχωρίζουν και για το επίπεδο της μόρφωσής τους προβάλλει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, Fox News.

Η ηθοποιός Μπρουκ Σιλντς, η οποία απέκτησε φήμη ως παιδί θαύμα, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον λατινογενείς γλώσσες με έμφαση στη Γαλλική Γλώσσα.



Η ηθοποιός, Νάταλι Πόρτμαν φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου σπούδασε Ψυχολογία και μιλά εβραϊκά, γαλλικά, αραβικά, γερμανικά και ιαπωνικά.



Απόφοιτος του Χάρβαρντ είναι και η Ρασίντα Τζόουνς, κόρη του μουσικοσυνθέτη και παραγωγού Κουίνσι Τζόουνς, η οποία σπούδασε υποκριτική.
Η Μαγίμ Μπιαλίκ από τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Bing Bang Theory», η οποία τη δεκαετία του 90 ξεκίνησε ως παιδί-σταρ από την τηλεοπτική σειρά «Blossom» είναι κάτοχος πτυχίου Εβραϊκών Σπουδών και Νευροεπιστημών. Στη συνέχεια το 2008 απέκτησε διδακτορικό τίτλο σπουδών στις Νευροεπιστήμες.



Η Αγγλίδα ηθοποιός, γνωστή από τη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ, Έμα Γουάτσον, το 2014 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Ροντ Άιλαντ με πτυχίο Αγγλικής Λογοτεχνίας.






http://www.govastileto.gr/lifestyle/celebrities-pou-ependioun-sti-gnosi-ke-ti-morfosi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου