ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα στραφώ με αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου...»


Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα στραφώ με αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πρόσφατα πως θα διεκδικήσει τα χρήματα που του κρατά το ελληνικό δημόσιο από την σύνταξη του και αποκαλύπτει την διαφορά στις αμοιβές που έπαιρναν κάποτε οι ηθοποιοί σε σχέση με σήμερα.

«Έχω βγάλει ικανοποιητικά λεφτά, ώστε να περνάω, μια ζωή καλή, να βοηθάω τους άλλους και να περνάω κι εγώ καλά. Από τα σήριαλ. Υπήρξε εποχή που στα σήριαλ πληρωνόμασταν πάρα πολύ καλά, σε σημείο που αυτά που παίρνουμε σήμερα να φαίνονται ψίχουλα σε σχέση με αυτό που παίρναμε εμείς τότε. Και τα νέα παιδιά που τότε ξεκινήσαμε, παίρναμε ικανοποιητικά χρήματα. Εγώ όταν πρωτόπαιξα στην τηλεόραση θυμάμαι, στους Πανθέους έπαιρνα ένα χιλιάρικο το επεισόδιο που ήταν πολύ υψηλή αμοιβή. Ήταν η αμοιβή του θεάτρου του μήνα. Τώρα τα νέα παιδιά μπορεί να παίρνουν και 50 ευρώ.» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Κατάφερα και έκανα μια περιουσία πολύ καλή, η οποία είναι μπούμερανγκ σήμερα γιατί ακόμα έχω ένα πολύ υψηλό δάνειο. Εκείνο που με εκνευρίζει αφόρητα είναι πως εγώ πήρα το πολύ υψηλό δάνειο νομίζοντας ότι θα πάρω μια πολύ καλή σύνταξη, γιατί έχω πληρώσει αυτά τα χρήματα στο ελληνικό δημόσιο. Και για αυτό θα στραφώ και με αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου για να διεκδικήσω τα χρήματα που μου κρατάνε παρανόμως από τους παράνομους νόμους από τις συντάξεις.» εξομολογήθηκε.
http://www.govastileto.gr/lifestyle/spiros-mpimpilas-8a-strafo-me-agogi-enantion-tou-elinikou-dimosiou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου