ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Διαζύγιο για την Τζίνα Αλιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη μετά από 10 χρόνια γάμου;


Διαζύγιο για την Τζίνα Αλιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη μετά από 10 χρόνια γάμου;
Χωριστούς δρόμους φαίνεται να τράβηξαν ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου μετα από 10 χρόνια γάμου σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Ο Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά της συζύγου του στις 14 Φεβρουαρίου 2017 και ζητά να μετοικήσουν τα παιδιά τους στην Αμερική, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας.



Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Τζίνα Αλιμόνου βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων μαζί με τους δικηγόρους της, ενώ ο Παύλος Βαρδινογιάννης βρισκόταν στο εξωτερικό και εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς του εκπροσώπους.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η δίκη έγινε μακριά από βλέμματα, καθώς ήταν η τελευταία στο πινάκιο, ενώ οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές ζήτησαν να ανέβει στην έδρα και γραμματέας, εκτός του προέδρου όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις ασφαλιστικών μέτρων.



Όπως φαίνεται, ο γάμος των δύο μάλλον άρχισε να λήγει με την προ διετίας μετοίκηση τους στην Αμερική, όπου η Τζίνα Αλοιμόνου επισκεπτόταν συχνά δικηγορικά γραφεία ώστε να βρει τους κατάλληλους εκπροσώπους σε μια τόσο σοβαρή οικογενειακή υπόθεση.

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης παντρεύτηκαν το 2006, ενώ το 2009 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2013, η ηθοποιός και πρώην μοντέλο έμεινε ξανά έγκυος και έφερε στον κόσμο τα τρίδυμα παιδάκια της.


 http://www.govastileto.gr/lifestyle/diazigio-gia-tin-tzina-alimonou-ke-ton-pavlo-vardinogiani-meta-apo-10-xronia-gamou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου