ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Πέτρος Κωστόπουλος: "Πήγα στην Αμερική για λίφτινγκ και επιμήκυνση πέους"


Έξαλλος απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, σε όσους είπαν πως πήγε Αμερική για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και σε όσους όλο το καλοκαίρι τον χώριζαν από τη Τζένη Μπαλατσινού:

«Πήγα στην Αμερική δέκα μέρες για να κάνω ένα λίφτινγκ, εμφύτευση μαλλιών και επιμήκυνση πέους» είπε αρχικά χαριτολογώντας. Στη συνέχεια, εξήγησε πως «αυτή η ιστορία με την Αμερική είναι κωμωδία. Πήγα καλεσμένος και φιλοξενούμενος επιχειρηματιών για επαγγελματικές συζητήσεις. Δεν είμαι τρελός να πάω διακοπές μια εβδομάδα πριν αρχίσω. Εδώ έχουμε το πιστόλι στο λαιμό να βγούμε καλοί!»

 Για όσους τον χωρίζουν από τη Τζένη Μπαλατσινού:

«Μας έχουν χωρίσει πόσες φορές. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Τη μέρα που ανακοινώθηκε πως φεύγω από τον ΑΝΤ1 και πάω στο Mega, πάρα πολλοί άνθρωποι με θυμήθηκαν. Θεώρησαν πολύ σημαντικό πως θα κάνω πρωινό. Δεν κατάλαβα τις αντιδράσεις. Ήταν σαν να άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως και μου έστελναν ο,τι υπήρχε. Ανάμεσα σ΄αυτά ήταν και τα οικογενειακά. Κάποιοι θέλουν να μας χωρίσουν. Τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει…»

Παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως θα είναι μαζί στο πρωινό του Mega:

«Στο λέω για πρώτη φορά, πως θα είναι μαζί μου και η Τζένη Μπαλατσινού. Κανονική παρουσιάστρια. Δεν θα είμαστε Λιάγκας-Σκορδά γιατί εμείς είμαστε Κωστόπουλος- Μπαλατσινού. Ο καθένας στο είδος του, και ο Λουμίδης στους καφέδες έ… στους κεφτέδες».

 Γιατί αποφάσισαν να παρουσιάσουν το πρωινό:

«Το σκεφτήκαμε πάρα πολύ. Όλα πήγαιναν πίσω μπρος. Μας είχε προταθεί και παλαιότερα στον ΑΝΤ1, αλλά τότε δεν μας έβγαινε. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να δουλεύεις με τη γυναίκα σου. Αλλά κάνοντας δοκιμαστικά, είδαμε ότι μπορούμε να το βγάλουμε και να κάνουμε μια αφαίρεση από τον εγκέφαλο πως είμαστε μαζί».


 http://www.freegossip.gr/index.php/site/article/59305/kwstopoylos-phga-sthn-amerikh-gia-liftingk-kai-epimhkynsh-peoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου