ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς και βάζει τα πράγματα στη θέση τους


Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς και βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες» που θα ανέβει στο Θέατρο Broadway και θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Μαρίνας» που είχε παίξει η Μάρθα Καραγιάννη, η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται για το περιοδικό People χωρίς ρετούς και μακιγιάζ και μιλά για τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις, ενώ εξηγεί τι την κάνει να φοβάται την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού.



«Δεν έχω κάνει καμιά πλαστική επέμβαση», λέει η γνωστή ηθοποιός και μιλά για τα δυο χρόνια επιλόχειου κατάθλιψης που έχει περάσει, τη στήριξη και τον έρωτα με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την καθημερινότητά της.



Δεν φοβάσαι να βγαίνεις αρετουσάριστη στα περιοδικά;

Εξαρτάται. Καταρχάς το ρετούς έχει πολλές έννοιες, δεν σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει καλά και ντε να σε κάνει άλλον άνθρωπο. Για το People τώρα φωτογραφήθηκα χωρίς μακιγιάζ και απλά μετά στις φωτογραφίες φτιάχτηκε λίγο το δέρμα. Το ίδιο και στο σώμα. Διορθώσαμε μικρές ατέλειες στο δέρμα χωρίς να αλλάξουν οι διαστάσεις. Αν επιλεγούν οι πιο κολακευτικές και αβανταδόρικες πόζες, δεν χρειάζεται ρετούς. Προσπαθούμε να απομυθοποιήσουμε εξώφυλλα περιοδικών σε μέγεθος που δεν θα έπρεπε. Και στη Vogue ρετουσάρουν ακόμα και τη Gisele. Θέλω να πω πως ένα εξώφυλλο ενός περιοδικού είναι ένα εξώφυλλο. Δεν σημαίνει κάτι. Από ότι αποδείχτηκε με όλο αυτό τον ντόρο που έγινε –που για μένα είναι υπερβολικός–, κάποιοι ψάχνουν να βρουν ένα μικρό ψεγάδι στον άλλον και από αυτό πιάνονται και μετά γίνεται ότι γίνεται.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-maria-korin8iou-fotografizete-xoris-retous-ke-vazi-ta-pragmata-sti-8esi-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου