ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστό χάρη στα πυκνά του φρύδια


Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστό χάρη στα πυκνά του φρύδια
Ένα μοντέλο κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστό χάρη στα πολύ πυκνά φρύδια του. H Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αρνείται να πειράξει το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου της, έχει γίνει διάσημη για το κίνημα #UnibrowMovement, απασχολώντας διεθνή μέσα,
όπως το «People» και το «Harper’s Bazaar», που την έχουν φιλοξενήσει στις σελίδες τους.
Η Χατζηπαντελή, με περισσότερους από 46.000 followers στο Instagram, προωθεί ένα είδος ομορφιάς μακριά από κάθε στερεοτυπική αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι τα όμορφα πρόσωπα, και φυσικά έχει πολλούς υποστηρικτές, αλλά και πολλούς πολέμιους!



Πάντως, η φοιτήτρια και μοντέλο δηλώνει περήφανη για τα υπερμεγέθη μαύρα φρύδια της που σμίγουν πάνω από τη μύτη της και τα οποία, αν και φυσική ξανθιά, φροντίζει να βάφει σε πιο σκούρα απόχρωση, ώστε να τονίσει την αντίθεση.


«Πολλοί διαφωνούν με αυτή την άποψη και φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω αυτά τα φρύδια από επιλογή. Είμαι αυτή που είμαι γιατί εγώ το επέλεξα. Όταν κρίνεις τους άλλους γιατί φορούν υπερβολικό make up, γιατί βάφουν τα μαλλιά τους, γιατί προχωρούν σε πλαστικές, μόνο και μόνο επειδή δεν το κάνεις εσύ, είσαι το ίδιο τοξικός με όλα αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα και την πίεση που αντιμετωπίζουμε όλη σε μόνιμη βάση» έγραψε στο Instagram. Η Σοφία δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια της ζωγράφου Φρίντα Κάλο, της οποίας τα χαρακτηριστικά φρύδια έφτασαν να γίνουν σήμα-κατατεθέν του προσώπου της και σύμβολο της τέχνης της.


«Πάντα τη λάτρευα και πίστευα ότι είναι όμορφη. Θυμάμαι, όταν πήγαινα σχολείο, έκανα μια εργασία για εκείνη πριν ακόμα αρχίσω να έχω τα σημερινά φρύδια μου. Το να μάθω την ιστορία της αδιαμφισβήτητης “βασίλισσας” των ενωμένων φρυδιών μού έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση» δηλώνει η Χατζηπαντελή σε ένα πρόσφατο αφιέρωμα που έκανε για εκείνη το αμερικανικό «Harper’s Bazaar».
 http://www.govastileto.gr/lifestyle/sofia-xatzipanteli-to-montelo-pou-egine-viral-xari-sta-poli-pikna-tis-fridia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου